Gå til sidens hovedinnhold

Hun er Tigers påståtte elskerinne

Utroskapsskandale nummer to i løpet av kort tid.

(SIDE2): For bare noen uker siden ble det slått opp stort i kjendispressen rundt Hollywood at David Boreanaz som mange her hjemme kjenner som en av hovedpersonene i TV-serien «Bones» på TV 2, hadde hatt et forhold til festarrangøren Rachel Uchitel.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Boreanaz har vært gift i åtte år, og mens han datet Uchitel var kona hans gravid med deres barn nummer to. Forholdet til Uchitel tok slutt etter fødselen, ifølge amerikanske Star.

Det har gått mye rykter rundt bilulykken som Tiger Woods var involvert i før. Som Side2 tidligere har skrevet har det blant annet versert utroskapsrykter, og at hans kone Elin på en eller annen måte var involvert.

Søndag gikk Tiger ut og skrev at alle ryktene var falske.

Les mer om dette her: - Hun var den første personen som hjalp meg

Når utroskapsryktene begynte å sirkulere var det Rachel Uchitel man hevdet var Tigers nye flamme. Til Mail on Sunday tilbakeviser hun at hun og golfstjernen har hatt et forhold.

- Vi er bare venner. Gud forby at Tiger havnet i en bilulykke på grunn at disse falske ryktene om at han har en affære. Til tross for at det er ikke er sant må det likevel ha skapt problemer hjemme. Om jeg var kona hans ville jeg drept han, sier hun til avisen.

Tigers advokat har også gått ut og benektet utroskapsryktene. Oppmerksomheten rundt Rachel Uchitel er uansett enorm om dagen, og det er nok en dame man kanskje får høre mer fra i tiden fremover.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter