(SIDE2): Rachel Zoe er en av USAs mest omtalte stylister og kjendisene kopierer gjerne den trendy stilen hennes.

Tidligere i år ble Zoe mamma til en liten gutt, men til tross for at hun har mindre tid til egenpleie etter at hun fikk Skyler har hun ikke latt seg forfalle. Den trendy småbarnsmammaen blir til stadighet avbildet med sin lille øyensten på armen og det gjerne iført skyhøye pumps og trendy plagg.

Hippiemamma
Romslige bukser er ofte en nødvendighet når man har en liten smårolling å ta seg av, og Zoe kler seg gjerne i slike når hun er ute og spaserer med sønnen.

I det siste har stylisten iført seg bukser med sleng – et plagg som både er trendy og praktisk når man har en liten en å ta seg av.

Zoe kombinerer ofte slengbuksene sine med søte små jakker som setter et litt mer sofistikert uttrykk på hippielooken, og da gjør det heller ingenting å iføre seg en lue og et par runde solbriller.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

To stiler i ett
Stjernestylisten er kjent for å kle seg i sort fra topp til tå, noe hun også har fortsatt med etter at hun fikk barn.

Zoe kler seg gjerne litt rocka med trange bukser, lange og luftige topper og svarte jakker. På bena har hun ofte svarte sko med skyhøy hæl. Dette er en stil som ikke krever mye planlegging, men som både er praktisk og tidløs. Om du ikke føler deg komfortabel i høye hæler er det ingenting i veien for at du kan kle deg i et par lave sko i sort.

Synes du det blir for dystert å kle deg i sort fra topp til tå kan du gjøre som Zoe og velge en jakke i en lysere farge for å bryte opp antrekket.