(SIDE2:) De observante programlederne for Radio1s Frokostshow oppdaget et mysterium på TV 2 fredag kveld under «Norske Talenter».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Da deltakeren Eirik (13) fremførte låten «Pie Jesu» av Andrew Lloyd Webber, gjorde han det på en så fantastisk måte at tårene rant hos dommer Jan Fredrik Karlsen. Eirik har sunget for kong Harald da kongen fylte 70 år.

Tre ulike antrekk
Men han fikk det også travelt - på klesfronten.

Hør Frokostshowet diskutere Jan Fredrik Karlsens antrekk:

HTML EMBED

Først hadde nemlig Jan Fredrik Karlsen på seg en dressjakke. Så plutselig i et annet klipp hadde han lagt til et skjerf rundt halsen - og sitter uten dressjakke.

- Og så når han skal si hvor flink han er, så har han plutselig på seg en v-hals genser i ull, sier Burøe.

- Jeg er jo en lynkjapp skifter, påstår Jan Fredrik Karlsen til Frokostshowet på Radio1.

- For å kunne være i stand til å gi en god tilbakemelding så må jeg gå litt ut og inn. For å piffe opp den derre ut-og-inn så skifter jeg, forklarer Karlsen til et noe mistroende Frokostshow.

Den virkelige årsaken er nok at redigererne av «Norske Talenter» ville klippe inn noen bilder av de sterke reaksjonene til Jan Fredrik Karlsen, og dermed kom i skade for å hente inn noen reaksjonsbilder tatt andre steder i sendingen.

Hør Jan Fredrik Karlsens spøkefulle forklaring:

HTML EMBED

Informasjonsansvarlig for «Norske Talenter», Katrine Wergeland, sier til Side2 at tilbakemeldingen fra Jan Fredrik Karlsen til 13 år gamle Eirik er helt genuin.

- Men det skjer jo at man der og da ikke får filmet reaksjonen godt nok, så her har de klippet inn et reaksjonsbilde som viser den samme stemningen, sier Wergeland.

- Et glitrende ja!
Jan Fredrik Karlsen ble særdeles rørt av Eiriks «Pie Jesu» og måtte tørke tårene.

- Dette var rørende vakkert. Du synger fantastisk, sa Jan Fredrik Karlsen som ga et «glitrende ja!» til at Eirik skulle gå videre.

291178

Se alle auditions hos TV2Underholdning