(SIDE2:) Hver morgen klokken 07:50 lurer Ørjan Burøe og hans medprogramledere en eller annen uskyldig i deres faste post «Luringen» på Frokostshowet.

I dag, tirsdag, var det Stig Kjos som havnet i baret eller de komiske klørne på Burøe da sistnevnte ga seg ut for å være sin kamerat Dagfinn Lyngbø.

«Lyngbø» ville nemlig gjerne leie Stig Kjos. Anledningen var hans kone Pernille Sørensens angivelige bursdag med kun jenter tilstede.

Sjekk et annet av Burøes stunt: Gikk opp 2,6 kilo under sending

- Så stor fan av deg!
Her er et utdrag av samtalen som utviklet seg fra en hyggelig passiar til et smule på-kanten-tilbud;

- Du Stig, min samboer Pernille er så fan av deg.

- Å ja? Hehe.

- Ikke det at jeg skjønner hvorfor, sier «Dagfinn».

- Nei, ikke jeg heller..

Men den vennlige Stig Kjos blir litt paff når Burøe som Dagfinn Lyngbø spør hva det koster å bestille Kjos som en overraskelse til Pernilles bursdag som kun skal bestå av jenter.

- Nei, hva skal man si. Hva føler du? Spør eks-ungkaren som på ingen måte er uvillig.

Nølende og beklemt
Kjos blir imidlertid mer beklemt og nølende ettersom «Dagfinn» foreslår at han kanskje kan strippe litt, men «at han ikke trenger å ta av seg alt for det kan bli litt flaut».

Det skal sies til Kjos' honnør at han fortsatt er like trivelig mot Lyngbø selv om virker litt overrasket over retningen samtalen tar.

HØR BURØE LURE STIG KJOS HER

HTML EMBED

Kjos bemerker at dét kan det fort bli for flere enn bare jentene som blir flaue og kremter mer og mer etter som samtalen holder frem.

Rett skal være rett, den forrige ungkaren på TVNorge tar det hele med stor humor når Burøe glir over i sin vanlige østlandsdialekt med det de fleste av oss kanskje ville ha sagt.

- Hehe, f...også.

Påholdne venner
- Få sier nei til å bli lurt, sa Ørjan Burøe til Side2 da «Luringen» startet opp igjen på Radio1.

- Vi får mye igjen fra lytterne og jeg får veldig lite fra venner og bekjente. De er redd for å bli lurt selv, sa Ørjan til Side2.

Det er opp til de som blir lurt selv om de vil tillate at opptaket blir sendt på lufta. Stig Kjos var så sporty at han sa ja.

LES OM MYSTERIET RUNDT JAN FREDRIK KARLSENS DOMMERANTREKK:

Hvorfor skiftet han klær tre ganger?