(SIDE2): Utroskap er ikke uvanlig, men den som føler hjertesmerten kan ofte få lyst til å hevne seg. Muligens ikke noe som gavner verken den ene eller andre noe særlig, men noen ganger gjøres det i det minste på finurlig, og morsomt, vis.

Som britiske Stu.

Da han oppdaget at kjæresten over tre år (nå eksen) hadde vært utro med to menn, fant han like godt ut at han skulle hevne seg ved å selge Radiohead-billettene hennes til O2-konserten i London tirsdag kveld, skriver nme.com, som har kommet over annonsen på nettsiden Gumtree.

- Jeg har to plasser til Radiohead-konserten 9. oktober på O2 Arena. Jeg selger dem til utsalgspris. Årsaken til at disse billettene er til salgs, er fordi jeg nylig fant ut at kjæresten min (nå eks), som skulle gått på konserten med sin venninne, har pult rundt med to andre menn i løpet av vårt tre år lange forhold, skriver Stu i en annonse.

RADIOHEAD PÅ SCENEN MANDAG KVELD:

HTML EMBED

Han fortsetter:

- Det er derfor nødvendig at de som kjøper billettene er attraktive kvinner - som er villige til å posere på flørtete vis sammen med oss på Radiohead-konserten - for å gjøre den elendige spønkbøtta (eksen, red.anm.) rasende. Det er også nødvendig å elske Radiohead, skriver Stu, før han fortsetter med et siste forslag.

- Sex etter konserten er valgfritt, men oppmuntres.

Radiohead avslutter Englands-turneen med kveldens konsert.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mer fra Nettavisen: