Du har muligens ikke hørt om Raquel Pomplun (25), men det kan det hende du gjør fremover. Den unge brunetten er kåret av herremagasinet Playboy til årets «Playmate Of The Year».

- «Årets playmate» er den mest sexy tittelen i amerikansk kultur, hevder magasinet - som har delt ut prisen siden 1960 - på sin offisielle nettside.

Pomplun kastet klærne for første gang i april 2012, og ble like gjerne utnevnt til «Frøken april» før hun altså stakk av med den gjeveste tittelen Playboy kan tilby.

25-åringen er født i San Diego i California, men foreldrene hennes kommer fra Mexico. Hun er utdannet biokjemiker og ballettdanser, men det kommende året kan vi forestille oss at hun vil ta litt fri for å nyte kjendistilværelsen.

- Mitt beste sextips

I et intervju med Playboy TV får Pomplun spørsmål om hva som er det sprøeste stedet hun har hatt sex.

- I bagasjerommet i en Ford Fusion. Kidnappingstil! Vedder på at du ikke slår den, sier modellen.

Hun kommer samtidig med et sextips til menn.

- Mitt beste sextips er «lytt til dama di». Det er ikke alle damer som sier meningen sin, men jeg gjør det. Hvis jeg ikke liker det, sier jeg det til deg. Men lytt til dama di, og du vil gjøre henne lykkelig, sier Pomplun.

Se videoklippet nedenfor:

HTML EMBED

Fikk Jaguar av Hugh

Raquel Pomplun er den første amerikansk-meksikanske modellen som er kåret til årets playmate. Ifølge nettsiden The Hollywood Gossip, som har nylig publisert en rekke bilder av modellen, er hun for tiden Hugh Hefners favoritt.

Kanskje derfor han har foræret henne en Jaguar F-Type ...

Raquel beskriver seg selv som lidenskapelig, energisk og vennlig. En kan muligens legge til åpen og meddelsom, noe som kan være en fin kombinasjon med sosiale medier og et fotokamera.

Nakenmodellen publiserer en rekke private bilder av seg selv på Facebook og på Twitter.

Nedenfor har vi plukket ut noen favoritter:

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED

60-tallets største sexsymboler

Playboy har kåret «Playmate of the Year» siden 1960, men hvem var den første kvinnen som bar kronen?

Svaret er Ellen Stratton. Hun ble født 9. juni 1939, og var magasinets playboypike i desember 1959. Året etter ble hun altså kåret til magasinets aller første «Playmate of the year». Ifølge magasinet likte hun tålmodige og intelligente menn, men mislikte sarkasme og forfengelighet.

BILDENE:Se alle playboypikene fra 60-tallet her.

Stratton ble etterfulgt av Linda Gamble i 1961. Gamble kommer fra Pittsburgh i Pennsylvania og hadde tidsriktige interesser som matlaging og sying.

Tyske-Polske Christa Speck (hun ble født i Gdansk) overtok kronen i 1962. I motsetning til sine amerikanske forgjengere hadde hun litt sprekere interesser, som svømming og dansing. Hun likte jazzmusikk, men var helt imot rock 'n' roll.

I 1963 var det June Cochran sin tur, hun likte menn som viste kvinner respekt - og eide corvetter. Donna Michelle oppga i 1964 at hun på sin side mislikte menn som mente de var guds gave til kvinnen.

I 1965 var det Jo Collins sin tur. Om du ikke husker henne fra Playboy, kan det hende du kjenner henne igjen fra «Apocalypse Now» hvor hun spiller seg selv. Allison Parks entrer 1966-tronen og avduker sin forkjærlighet for skuespillerne Paul Newman, Sean Connery, Kirk Douglas og Burt Lancaster. Datidens mannlige sexsymboler.

I 1967 og 1968 er det brunettene Lisa Baker og Angela Dorian som begge liker raske fremkomstmidler, før den unge blondinen Connie Kreski runder av 60-tallet. Kreski elsker å gå i bikini på stranden. Hun er utdannet sykepleier, men har en karriere på siden innen film og TV fram til 1977.