Musikkmessig har det vært stille rundt Christina Milian i lang tid, men sangeren er snart klar med ny plate. «Dream In Color» blir hennes debut for Myspaces musikkselskap, så når hun skulle skyte videoen til den første singelen, var det viktig å få den lekker. Derfor ringte den cubansk-amerikanske skjønnheten blonde Reinert «Ray Kay» Olsen.

- Christina og jeg har etterhvert blitt gode venner, og vi lager bra videoer sammen. «Us Against The World» er faktisk vår tredje, forteller haugesunderen til 730.no på telefon fra Los Angeles.

- Dette er et mye mer classy og klassisk portrett av henne, og det er tydelig at hun har vokst mye. Jeg ønsket å bruke ørkenen og denne metallaktige motestilen som en visuell metafor for låten. Vi har fått veldig mange bra tilbakemeldinger på videoen så langt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet selv. Jeg tror det kommer til å bli en like ikonisk video som Destiny's Childs «Soldier».

I videoen, som hadde premiere tirsdag ettermiddag, er 27-åringen i ørkenen, nesten alene, som en snill, rolig, sexy versjon av 80-tallsfilmen «Mad Max Beyond Thunderdome».

Skal man tro Ray Kay, er det ikke hokus pokus å få denne artisten til å se flott ut.

- Folk spør meg ofte om Christina er like sexy i virkeligheten som på film og bilder. Svaret er enkelt; Hell yeah! Dama er perfekt, og ser like bra ut i virkeligheten som i videoen, det er rett og slett umulig å ikke gjøre en bra jobb med henne foran kamera. Og så er hun så utrolig hyggelig å jobbe med.

Premiere: SE CHRISTINA MILIANS NYE VIDEO.

- To av mine kamerater, (fotograf) Bjørn Opsahl og (journalist) Magnus S. Rønningen, dekket innspillingen for MANN, og de var veldig opptatt av den scenen hvor Christina ligger nede i sanden og ser opp mot kamera, for det var der sølvkjolen hennes dro seg litt vel langt opp.

Det kom også andre skuelystne for å titte på Ray Kay og kanskje mest Milian, noe som etterhvert ble et problem.

- Der vi filmet, var det sinnsykt mye rednecks som hadde tatt turen med ATV-ene (firehjulingene) sine for å kjøre i hele helga, så det var hundrevis av ATV-er og dune buggies-biler rundt oss hele tida, det var rett og slett vanskelig å få til rene bilder. Folkene stilte seg ofte opp for å se på innspillingen og crewet mitt havnet nesten i trøbbel da vi måtte jage vekk ATV-gutta. Det ble stor jubel da en av dune buggiene deres satte seg fast i sanden i nærheten.

Christina Milians fjerde album skal etter planen i salg i april, med bidrag fra blant andre T-Pain, Danja, Jim Jonsin, Cool & (kjæresten) Dre og Kanye West.

Myspaces musikkselskap startet i 2005, men ble ifølge 730.no relansert i høst med Christina som sin nye artist. Noe hun ser ut til å like godt.

- Jeg konkurrerer med meg selv og er veldig detaljorientert. Før hadde jeg en etikett som fortalte meg hvordan jeg skulle gjøre ting. Nå er det mitt valg, så jeg er veldig nøye og veldig gira, sa hun til bransjebladet Billboard i forbindelse med signeringen.

Video: CHRISTINA MILIAN FLØRTER MED SIN NORSKE FILMHELT.