(SIDE2): Han er nemlig redd for at Enrique-videoen blir for bra. Ray Kay imponerende eskapader i den amerikanske musikkbransjen vil tydeligvis ingen ende ta.

Den superhotte videoregissøren legger i disse dager siste hånd på verket på videoen til Enrique Iglesias og Ciaras «Takin' Back My Love». Og skal vi tro Ray Kay selv, står gjengen i fare for å ende opp med en for bra video.

- Nå holder vi på med etterarbeid og jobber hardt med å få klippene til å stemme. Vi har mye bra å velge i, så vi har rett og slett et luksusproblem her, sier han til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Usannsynlig proffe
Olsen ser uansett ut til å trives svært så godt i superstjernenes selskap, og har bare godord å melde om sjarmøren Iglesias og baben Ciara.

- Shooten gikk utrolig bra, og jeg er kjempefornøyd med materialet vi fikk. Enrique og Ciara var helt utrolig hyggelige å jobbe med. Og usannsynlig proffe foran kamera. Enriques performance og skuespill var av ypperste nivå, og da vi filmet Ciara alene glemte jeg nesten at det var et kamera ved siden av meg. Jeg ble nesten hypnotisert! Herregud, hun vet hvordan man behandler et kamera, forteller Ray Kay.

Video:Portrett av Ray Kay på TV2s «Eventyrlige Nordmenn»

Entusiastiske Enrique
Haugesunderen fikk fullstendig frie tøyler av den rutinerte popstjernen Enrique Iglesias. Noe som burde vitne om at kvalitetssikringen er på plass. Iglesias har nemlig gjort 45 musikkvideoer hittil i sin karriere.

- Etter første dag i redigering sendte jeg en tekstmelding til ham om at alt så supert ut. To sekunder senere ringte han opp og ville høre alt om detaljene. Han sa han ikke har vært så spent på å se en video siden han først begynte i denne bransjen, sier Reinert.

Når det gjelder videoens konsept, ønsker ikke regissøren å avsløre så alt for mye.

- Det eneste jeg kan røpe er at både Ciara og Enrique fikk lov til å ha det veldig gøy under innspillingen, og det er en scene på slutten som er ganske intim, avslutter Ray Kay.

Se Ray Kays hjemmesider for mer info om hans hverdag i Los Angeles.