(SIDE2): Natt til torsdag danset Siri Black (17) fra Bergen under palmene i Miami sammen med rapperen Flo Rida. Dette melder BA.no.

Alt ble filmet av den norske regissøren Reinert «Ray Kay» Olsen, og bergensjenten blir nå en del av hip hop-stjernens nye video.

- En helt surrealistisk og fantastisk opplevelse, sier Siri.

- Hun var utrolig modig
17-åringen havnet i Miami etter å ha vunnet en konkurranse i regi av brusmerket Solo.

Audition-videoen hennes er sett av mer enn 120 000 på Youtube. Om hun kommer helskinnet gjennom klippeprosessen, havner hun altså i Ray Kays neste internasjonale stjernevideo.

- Hun greide seg veldig bra på settet, og hadde både scener alene og sammen med andre dansere. Dette er en stor video med masse flinke folk og hun var utrolig modig og flink, sier Ray Kay.

Han vet hva han snakker om. Haugesunderen har laget en mengde videoer for megastjerner som Justin Bieber, Lady Gaga og Britney Spears de siste årene.

SE BEHIND THE SCENES-VIDEO HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

- Sykt kult
Siri Black er fersk i gamet, men sier det gikk greit foran kameraet når hun først ble vant til det.

- Vi begynte på mandag, tidlig om morgenen. Da kom jeg inn i et rom, der det var en stor ring med mennesker. En gutt danset i midten, sykt kult. Så peker koreografen på meg og sier: «Du!».

- Så da ble jeg slengt inn i ringen for å danse. Det var skikkelig flaut, men jeg tenkte at det var bedre å gjøre noe enn å gjøre ingenting, sier Siri til BA.no

Opptakene ble avsluttet natt til torsdag.

- Jeg kom klokken 10 og var ikke hjemme før halv to på natten. Så jeg er blitt flink til å vente, sier bergensjenten, som hadde med sin USA-bosatte søster på settet under opptakene.

Hun møtte selvsagt stjernene, også:

- Ray Kay har vært utrolig hyggelig, jeg fikk til og med sitte på i Lamborghinien hans. Flo Rida var også en skikkelig fin fyr. Det var gøy å snakke med han mellom opptakene - han ga meg noen gode karriereråd han også. Han sa jeg ikke måtte slappe av, at suksess avhenger av hvor mye arbeid man legger ned, sier Siri.

- Det hadde vært dødskult
17-åringen har flere jern i ilden. Blant annet spiller hun basket, og hun danser. Hun synger og skriver sine egne låter også.

- Jeg spiller gitar og piano, og synger mine egne sanger.

- Neste gang du er på et videosett er det kanskje med deg i hovedrollen?

- Det hadde vært dødskult. Jeg har i alle fall lyst til å drive med musikk.

På vei hjem
BA.no får henne på tråden mens hun sitter på flyplassen i Miami, på vei hjem til Bergen. Her har hun bodd hele livet, selv om dialekten du kan høre i videoen tyder på noe annet.

- Familien min bodde i Oslo før i tiden. Mamma er kvart færøysk, kvart lapplandsk og halvt skotsk. Pappa er halvt senegalesisk og halvt gambisk. Nå snakker jeg en blanding av bergensk og østlandsk, min helt egne dialekt, sier 17-åringen, hvis fulle navn er Siri Black Ndiaye.