- Det skal en del tusen tweets til for at noe blir «trending topic», og i går var «Babymusicvideo» og «Justin Bieber» på 4. og 8. plass på Twitter-listen. Det er imponerende!

Den norske regissøren Ray Kay forteller 730.no at premieren på hans Justin Bieber-video fikk en fenomenal mottakelse i natt norsk tid.

- Jeg skjønner godt at han er så populær, han er en skikkelig entertainer med god selvtillit, forteller Reinert Olsen, og legger til at flere profilerte Universal Music-sjefer allerede har skrytt av resultatet.

- Dette er hans første skikkelig proffe video, og mitt mål var å vise en litt mer voksen Justin enn det vi har sett tidligere. Shooten gikk veldig bra. Vårt største problem var potensielle «fan mobs», så vi hadde 17 politifolk som security.

Leker deilig
Den kanadiske 15-åringen, som R&B-stjernen Usher signerte etter at han oppdaget ham på YouTube, sier til MTV News at videoen viser hvordan han forsøker å overbevise en jente om at det er han som gjelder.

- Jeg jager henne rundt og forsøker å få henne, mens hun leker deilig. Men jeg er iherdig. Jeg gir ikke opp.

SE DEN SØTE VIDEOPREMIEREN HER!

Ludacris-gjestende «Baby» er blant annet laget av den 31 år gamle haugesunderens veldig gravide venninne Christina Milian, og er hentet fra Justins kommende plate «My World 2.0», oppfølgeren til «My World EP» fra november.

Låten er allerede en sertifisert hit, jamfør #5 på selveste Billboard Hot 100.

Se også: Justin Bieber med Nicole Scherzinger, Pink og Barbra Streisand

Hør Justin Bieber-musikk her:

HTML EMBED
try { MusicNodes.addNode("E955F3D6-AB8D-3501-62B9-A86E2EFE57B8"); } catch(err) {}