(SIDE2): Ray Kay har ikke glemt hjemlandet, og i sin kommende musikkvideo med sensasjonen Justin Bieber og den jamaicansk-amerikanske popstjernen Sean Kingston, har regissøren inkludert et lite stykke Norge. Eller to. Nei, ikke et par av Freias deilige melkesjokolader, men de norske danserne Mona Berntsen og Alexandra Joner.

Få nytt fra Side2, klikk her!

Mona, som flyttet til Los Angeles i januar etter å ha vunnet «So You Think You Can Dance - Scandinavia», forteller 730.no at dette er hennes første ordentlige «booking».

- Jeg har akkurat kommet i gang med jobbingen ettersom det har vært mye papirarbeide som måtte ordnes, og dette ble en veldig fin start, sier Bærums-jenta, som nettopp fylte 20 år, og som er oppspilt over å ha tatt lappen i USA.

Alexandra, kjent fra «Dansefeber» og «Grease» er på ferie, og ble egentlig med som «flue på veggen». Et øyeblikk så det ut som hun risikerte å nesten bli internasjonal kjendis over natten.

- Da vi kom til settet viste det seg at hun som var Justins «lead girl» var blitt tre timer forsinket, så de spurte meg om jeg ville ha rollen, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Men dessverre dukket hun opp i tide, ler Alexandra på telefonen med 730 på vei ned fra Hollywood-åsen.

- Men jeg er superfornøyd med å bli spurt og få være statist, og vi fikk snakket med både Justin og Sean, som var usedvanlig hyggelige mot oss.

Alexandra Joner-bilder/intervju: - Jeg har for liten rumpe

19-åringen, som selv synger, forteller at hun har hørt mer på Sean enn J-Bieb, men at hun skjønner hvorfor den 16 år gamle Usher-protesjeen på kort tid har blitt så ekstremt populær.

- Han er både utrolig sjarmerende og utrolig proff. Han er stor nå, og jeg tror han kommer til å bli enda større.

Se bilder fra innspillingen med de norske jentene her!

Jentene skryter også av Ray Kay, som angivelig behandlet dem som sine «homies» (positiv ment) og gav dem mange gode råd. (Haugesunderen ler og røper at Lil Romeo, sønnen til den gamle rapstjernen Master P, var med på shooten, og at det så ut som han hadde et godt øye til Alexandra.)

Videoen er til Benny Blanco-produserte «Eenie Meenie», fra Justin Biebers debutalbum og Seans kommende tredje plate, og den norske regissøren beskriver videoen som en fest med en «enkel storyline» basert på sangens tekst.

Hør den nye sangen her:

HTML EMBED
try { MusicNodes.addNode("475E23CB-F9D7-DAFD-E9FC-97E40F52B135"); } catch(err) {}

- Det kjekkeste med jobben var selvfølgelig at både Sean og Justin har jobbet med meg tidligere og at de kom tilbake og spurte om jeg ville gjøre denne videoen, sier 31-åringen til 730.no.

- Det har gått utrolig bra med «Baby»-videoen, som nå har over 50 millioner views på YouTube/Vevo etter kun et par uker, så stemningen i Bieber-leirener veldig god for tiden. Håper dette kan lede til andre gladoppdrag.

Justin Biebers «Baby» feat. Ludacris er #5 på VG-lista: Se Ray Kay-videoen!

Fun facts:

1. Ray Kay laget Andy Warhol-aktige bilder med norske flagg som er med i videoen.

2. Under innspillingen kræsjet en produksjonsassistent en van inn i en leid Bentley til 1,8 millioner kroner, som kommer til å koste over 250.000 kroner.

3. Andre norske artister som er i Los Angeles i påsken er blant andre Madcon og Mira Craig, hver for seg.