(SIDE2): Hvis du følger Ray Kay på Twitter så du kanskje litt av de fenomenale tilbakemeldingene han fikk på sin Willow Smith-video. Haugesunderen publiserte skamløst nok det meste av skrytet.

Se den offisielle videoversjonen av «Whip My Hair»!

Men det er fortjent, skriver 730.no. Sent i går kveld norsk tid rykket Jada Pinkett og Will Smiths ni år gamle datter et høyt hakk opp på stjernehimmelen via «Whip My Hair»-snutten, et prosjekt som innebar litt mer nerver enn vanlig for Reinert Olsen.

- Ja, det er helt klart mer stress når forventningene er så store, forteller 32-åringen til 730.no.

- Da jeg sto på settet og ga regi sammen med Will Smith, måtte jeg smile. Det var helt surreal. Det var en komplisert shoot, og jeg ville så veldig gjerne imponere Will, Jada og (Willows nye sjef) Jay-Z. Det gikk veldig bra, og de var veldig fornøyd. Jay ringte Will da vi jobbet med etterarbeid og sa at de «were falling out of their chairs loving the video». Hehe, ganske kjekt å høre for en gutt fra landet.

- Hva har dette prosjektet å si for deg profesjonelt?

- Denne videoen kommer til å gi meg en ny karriereboost. Jeg har allerede fått mange meldinger fra folk i bransjen som hyller videoen. Dessuten virker fansen fornøyd. En bootlegkopi av videoen sneik seg ut på nettet og spredde seg kjapt før den offisielle premieren. Det har vært fantastisk å lese folks kommentarer til videoen på nettet, det har vært utrolig mye positiv feedback. Jeg tror dette kan komme til å bli min største video noensinne.

- Hvordan var det å jobbe med denne niåring?

- Utrolig gøy! Hun er veldig voksen for alderen, og har sine egne meninger om hvordan ting skal være. Det er selvfølgelig mer utfordrende å jobbe med en 9-åring enn voksne artister, men det gikk veldig smooth. Jeg tror Willow kommer til å bli en superstjerne. Hun er kommet for å bli. Hun har alt en superstjerne trenger å ha: Stemmen, stilen, utseendet, personligheten, smilet, unikheten, edgen, energien, viljen, etc. Hun kommer garantert til å bli en hit. Denne videoen kommer nok til å bli like episk som Justin Biebers «Baby» og Lady Gagas «Pokerface».

- Var Jada og Will mye involvert?

- Ja, jeg forholdt meg veldig mye til dem i planleggingsfasen og i postproduksjon. De var veldig involvert hele veien, og inviterte meg inn til sitt hjem i LA for å planlegge sammen med meg. Jeg tror aldri jeg har møtt noen så inspirerende og positive mennesker som Will og Jada, og jeg skjønner godt hvorfor de har hatt så mye suksess.

-Har du mobilnummeret til Will?

- Vel, det er kjekt å ha Wills e-post. Den er faktisk litt morsom. Men jeg kan ikke gi noen hint, for da skjønner du den altfor kjapt.

-Hva gjør «Whip My Hair»-videoen unik?

- Jeg tror det som gjør den så spesiell er kombinasjonen av Willows fantastiske energi, et positivt og inspirerende konsept, og miksen av vår set-design og Willows moteuttrykk, som består kun av custom-made klær og de nye eksklusive OneZ-jumpsuitene. Jeg har tatt med litt inspirasjon fra Norge i denne videoen. I Norge har det vært en trend med jumpsuits i flere år. Den trenden har ikke nådd USA. Før nå. Det norsk-danske firmaet California Christiania Republic har lagd en eksklusiv jumpsuit, som jeg digger og har introdusert til stjernene jeg jobber med, og de har alle elsket denne jumpsuiten. Den heter OneZ, og jeg tror denne norske trenden kan komme til å eksplodere i USA. Både Willow og Jaden Smith elsket klærne og ville ha dem med, så nå er klærne spredd over alt i videoen. Jeg er stolt over å være norsk i sånne øyeblikk! Jeg får selv en OneZ drakt snart, som skal være custom made. Gleder meg stort, avslutter regissøren fornøyd overfor 730.no.

Se den offisielle videoversjonen av «Whip My Hair»!