Gå til sidens hovedinnhold

RBK-spiller til Vålerenga

Vålerenga henter forsvarsspiller fra serielederen.

Vålerenga leier Rosenborgs forsvarsspiller Andreas Nordvik (22) ut året. Nordvik har spilt 18 Tippeligakamper for Rosenborg.

- Andreas er en spiller Rosenborg har stor tro på, men han får ikke spille ofte nok der oppe, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no om overgangen.

Nordvik spilte 90 minutter i Rosenborgs forrige seriekamp, hjemme mot Lillestrøm, og har vært på banen i fem av årets kamper, tre av de fra start.

- Vi er tynt besatt i de bakre rekker med Freddy dos Santos og André Muri ute på ubestemt tid. Dette er et tilbake for å styrke bredden i forsvaret.

Anvendelig spiller

Hovedtrener Tor Ole Skullerud er godt fornøyd med å ha sikret seg mer dekning i forsvaret. Nordvik er spilleklar til søndagens bortekamp mot Strømsgodset.

- Andreas er en anvendelig spiller som kan bekle alle rollene i forsvaret. Han er god med begge bein og det blir en nyttig mann for oss. Vi ser fram til å få han på plass, sier Skullerud om overgangen.

- I øyeblikket er det midtstopperposisjonen hvor vi trenger mest hjelp og folk og der kan Andreas bidra. Allerede søndag har vi Jarl André Storbæk ute med gule kort, så det kan godt hende han blir brukt som back allerede da. Vi får se an mot helgen.

Nordvik var utlånt til Haugesund fra sommeren 2007 og fikk med seg en cupfinale, men har spilt hele karrieren sin i Rosenborg etter at han i 2004 kom fra moderklubben Nardo.

- Vi har hentet en tøff duellspiller som også er rask. Han har et bra repertoar med ball og er en ung spiller som ønsket mer spilletid. Det håper og tror jeg han kan få hos oss. Han hjelper oss i en utfordrende situasjon med flere skader i forsvarsleddet, avslutter Skullerud.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken