Gå til sidens hovedinnhold

Mødre på sjekker'n

I TV3s nye programkonsept «Mamma søker kjæreste» er det alenemødre som skal finne drømmemannen, mens barna skal kvalitetssikre valget.

(SIDE2): «Er du en singel mamma som er fornøyd med livet, men savner noen å dele det med?» spørres det i utlysningsteksten til TV3s nye sjekkeprogram, og over 400 søkere meldt seg. Nå har produsentene valgt ut de tre som får delta.

Programkonseptet kommer fra Sverige, og har vært en av svensk TV3s største seersuksesser gjennom tidene, melder Dagbladet.

Konseptet går ut på at det kan være vanskelig for single mødre å finne tid til romantikk og kjærlighet, så her legges alt til rette. Barna skal spille en stor rolle i utvelgelsen, og skal «kvalitetssikre» valget.

Barna presset på
Mette Christine Winther (38) fra Vestby, Lena Furuberg (26) fra Rasta og Christine Hvidtsten (22) fra Lier er de tre kvinnene som skal sjekke på TV, og Mette kan fortelle til Dagbladet at det var eldstesønnen Emil (16) som fikk henne til å melde seg på.

Se bilder av de tre nederst i saken

- Barna så reklamen på tv og maste om at jeg måtte bli med. Emil påstod han kom til å gjøre det for meg om jeg ikke tok saken i egne hender, så da var det best å gjøre det, sier hun.

Humor ønskes
Mødrene og barna skal følges i ti uker i jakten på en å dele livet med. De tre har forskjellige ønsker for drømmemannen, men god kommunikasjon og mye humor står høyt på lista til alle tre.

- Det er ment å være et rent koseprogram, sier programansvarlig i TV3, Line Vee Hanum til Dagbladet.