Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir du TV-kjendis

Går du med en liten realitydeltaker i magen, eller vil du være med på et spørreprogram? Du er bare et søknadsskjema unna.

(SIDE2): Er du en av dem som sitter og ser på «Farmen» mens du tenker at «det der kunne jeg lett gjort»? Eller en av de som kan alle svarene på «Kvitt eller Dobbelt»? Eller er huset ditt rett og slett hjemsøkt? Side2 gir deg herved oversikten over alle programmene du kan melde deg på.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dansere søkes
Fristen for å melde på sangbidrag til «Melodi Grand Prix Junior» gikk ut i januar, men nå søker NRK dansere til det store showet. Er du mellom 8-15 år gammel og flink til å danse, så kan du melde deg på her. NRK søker spesielt etter gutter som er flinke på dansegulvet. Her er mer informasjon.

Hvis du er lei av å være singel er kanskje superpopulære «Jakten på Kjærligheten» noe for deg. I fjorårets utgave fant tre av fire bønder kjærligheten i løpet av programmet, og fortsatt er det to av parene som holder sammen. Jakten på bøndene er nesten ferdig, og disse vil bli presentert på TV 2 i løpet av våren. Er det noen du liker der, er det bare å sende frierbrev. «Jakten på Kjærligheten» skal sendes på TV 2 til høsten.

Bli gründer
Føler du at du har en liten gründer i magen, kan du nå få sjansen til å bevise det. TV 2 setter i gang med en ny sesong av «Skaperen», der du kan melde deg på hvis du har en oppfinnelse eller forretningsidé du har tro på. Påmeldingsskjema finner du her.

Føler du at hjemmet ditt trenger en ansiktsløftning? «Tid for hjem» tar seg av oppussing av enkeltrom eller utearealer, og innspillingsperioden er fra mai til september. Du må kunne flytte ut av huset ditt i fire dager, og dessuten betale for materialene og møblene som trengs. Her kan du melde deg på og lese mer.

Ny livsstil
Er du fornøyd med huset, men ønsker å gjøre noe med deg selv? Da kan programmet «Sunt og Godt» være en god start. Her får du hjelp av mesterkokker og ernæringseksperter til å starte en ny og sunnere livsstil. Du kan melde deg på her.

Hvis eksotiske reisemål er mer din greie, og du i tillegg er en habil amatørfotograf med eget videokamera, vil TV 2 ha kontakt med deg. Både ekspedisjoner opp Kongo-elva, eller mer hjemlige reisemål er av interesse, enten du har reist og sitter på timevis med opptak, eller du planlegger å reise snart. Her finner du påmeldingsskjema.

Også de med gode allmennkunnskaper er det plass til på TV 2. På det interaktive spørreprogrammet «Frokostquiz», kan du vinne opp til 10.000 kr. Få mer info og meld deg på her.

Bli kvitt spøkelsene
Er det ikke oppussing huset ditt trenger, men en god gammeldags åndeutdrivelse, bør du melde deg på TVNorges «Åndenes makt». Tom Strømnæss tar med seg klarsynte som kommer i kontakt med ånder som går igjen i «urolige» hus, før de renser boligen og fører åndene over til den andre siden. Opplever du merkelige ting og uforklarlige hendelser i hjemmet ditt, kan du melde deg på her.

Er du derimot klarsynt, synsk eller har andre «sjette sanser» kan du nå melde deg på «Jakten på den 6. sans». Finalen i første sesong ble vist på TV i går, og allerede nå søker TVNorge etter nye deltakere. Dette er programmet som ønsker å finne ut hvem som er Norges mest klarsynte, og deltakerne må gjennom flere tøffe oppgaver for å bevise at de har god kontakt med sin sjette sans. Her finner du påmeldingsskjema.

Mener du at ærlighet varer lengst, kan «Sannhetens øyeblikk» være programmet du bør melde deg på. Koblet opp til en løgndetektor må du svare ærlig på 21 spørsmål for å vinne en halv million kroner. Jo nærmere du kommer den halve millionen, jo mer personlige blir spørsmålene, og det skal bare en hvit løgn til for at spillet er over. Har du ingenting å skjule kan du melde deg på her.

Økonomiske problemer?
«Unge Mødre» har vært FEMS største seersuksess hittil, og nå ønsker de å lage en ny sesong. De er på jakt etter jenter som har opplevd å bli mødre i ung alder. Serien er en utilslørt dokumentarserie om det å være en ung mor, men både gleder og sorger. Her finner du påmeldingsskjema.

Har du problemer med økonomien og opplever at problemene bare baller på seg, kan det være en idé å melde seg på TV3s «Luksusfellen». Her hjelper økonomieksperter deg med å ta kontroll over gjeld og utgifter, og med å få orden på din finansielle hverdag. Meld deg på her.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter