(SIDE2): Rebecca Loos, kvinnen som hevder hun var fotballspilleren David Beckhams elskerinne i fire måneder, har bestemt seg for å flytte til Norge og kjæresten Sven Christer Skaiaa (35), skriver «God kveld Norge» på sine nettsider.

Kvinnen, som venter den norske legens barn, planlegger ifølge «God kveld Norge» i disse dager på å pakke sammen sakene sine i Spania.

Saken er også omtalt i den spanske avisen abc.es , og de beskriver Norge som «det vakre skandinaviske landet».

Sjekk ut hva som er på forsiden av Side2 akkurat nå.

Til Hemsedal
Skaiaa betegnes i den spanske avisen som en kar med et «meget godt navn og rykte, han elsker friluftsliv og er en ekspert i fjellturer». Han forbereder nå kjærlighetsredet i Hemsedal, der de to angivelig skal bo sammen. Ifølge «God kveld Norge» er det ennå usikkert om paret bosetter seg i vinterparadiset.

Det betyr i tilfelle at Loos, som er vant til å være i søkelyset, flytter vekk fra medienes oppmerksomhet til en verden som er svært annerledes enn den hun er vant til.

De to skal ha møtt hverandre i Norge sist sommer, og Loos skal ha vært i Norge flere ganger siden. Rebecca, som ble kjent da hun gikk ut og sa hun hadde hatt et flere måneder langt forhold til Beckham, mens hun jobbet som hans personlige assistent, er drøyt fire måneder gravid.

- Angrer ikke noe
Loos har også vært med i den britiske versjonen av «Farmen», samt stilt opp toppløs med nye silikonpupper i et britisk manneblad. Da hun sto fram tidligere i år og fortalte om kjæresten, sa hun at hun har lagt sine «år som gal og singel» bak seg.

- Jeg har blitt tilbudt masse fotooppdrag, men nå interesserer ikke dette meg lengre. Det er andre ting i livet som er viktigere. Men jeg har også hatt mye moro tidligere, så jeg angrer ikke på noe, ler hun og påstår at hun fortsatt er en eksplosiv dame.