Gå til sidens hovedinnhold

Redd for dårlig rykte

Tidligere Brannspiller Trevor Morley er redd for at hospitset hans vil få dårlig rykte etter han fant en 55 år gammel kvinne død hos en av beboerne torsdag.

Den 48 år gamle beboeren og en 43 år gammel mann er nå siktet for drap på kvinnen. De to blir framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett fredag.

- Beste i Bergen
- Jeg håper ikke jeg får dårlig omtale nå. Så hardt som jeg har jobbet for å få et godt renommé i forhold til det hospitset, og så skjer dette. Det var veldig leit. Jeg mener det er et av de beste stedene i Bergen, sier Morley til iBergen.no.

Han har hele tiden visst at han når som helst kan komme over dødsfall i hospitset, der flesteparten av beboerne har rusproblemer, men selv om han alltid har forventet det verste, kom gårsdagens funn som et sjokk på den tidligere Brannspilleren.

- Det er jo ikke så vanlig at folk dør av alkohol, så dette hadde jeg ikke ventet. Jeg hadde sett henne kvelden før og så at hun var svært full. Da jeg senere var inne hos henne i halv åtte-tiden, lå hun fullt påkledd under dynen i sengen. Jeg antok at hun sov og ville ikke vekke henne, selv om hun ikke bodde der.

- Kan ikke klandre meg selv
Mannen som leier rommet var ikke til stede. Da Morley kom tilbake neste dag i halv ett-tiden, lå hun i samme posisjon som sist han så henne. Da han rørte ved henne, viste det seg at hun død.

- Jeg tenker på at hun kanskje var død allerede første gangen jeg var inne. Men jeg kan ikke klandre meg selv, sier Morley. Han vil gjerne understreke at dødsfallet ikke skyldes forhold ved hospitset. I natt var stedet tomt for beboere, mens politiet gjorde tekniske undersøkelser.

Så ikke merker på halsen
48-åringen som er siktet for drap på kvinnen beskriver Morley som renslig, morsom og populær, men han skal ha et alkoholproblem. Den avdøde kvinnen skal også hatt rusproblemer. Han kan ikke bekrefte om de to var kjærester, men han har sett at de har hatt omgang med hverandre i noen uker.

- Jeg så ingen blåmerker på henne, verken på armene eller halsen. Det var ingenting ved situasjonen som så unormalt ut. Ingen har heller hørt noe bråk fra rommet, så vidt jeg vet, sier Morley. I hele går var han i avhør hos politiet og forklart seg om det grufulle funnet.

I dag åpner hospitset dørene igjen for sine beboere. Rommet der kvinnen ble funnet, er imidlertid avlåst.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken