Gå til sidens hovedinnhold

Rederi hentet penger

Kjøleskipsrederiet Green Reefers har satt en rettet emisjon.

Green Reefers ASA har i løpet av tirsdag kveld satt en emisjon på 60 millioner kroner. Emisjonen som er gjort i regi av meglerhuset Pareto Securities mot utvalgte investorer ble satt på kurs 1 krone etter en bookbuilding-prosess.

Da boken ble lukket for den rettede emisjon var det kommet inn tegninger for 60 millioner aksjer, som også er vedtatt allokert av styret.

- Emisjonsproveny skal brukes til å styrke selskapets finansielle posisjon, samt til generelle forretningsmessige formål, opplyser rederiet i en melding.

Vil reparere
Tegnere i den Rettede Emisjonen vil bli levert eksisterende aksjer i selskapet frie for heftelser som allerede er notert på Oslo Børs i henhold til en aksjelånsavtale inngått mellom Selskapet, Caiano AS og Pareto Securities AS. Tildelte aksjer til tegnerne i den Rettede Emisjonen vil med andre ord være handlbare fra og med i dag.

Styret i Green Reefers har videre besluttet å gjennomføre en etterfølgende reparasjonsemisjon på 11.300.000 aksjer til kurs 1,00 krone per aksje rettet mot selskapets aksjonerer per 24 november 2009 som ikke ble tilbudt eller invitert til å delta i den rettede emisjonen.

Den etterfølgende Reparasjonsemisjonen er forventet å finne sted rundt slutten av januar 2010. Detaljer om den etterfølgende Reparasjonsemisjonen vil bli annonsert senere.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken