(SIDE2): Filmstjernen har ikke villet kommentere graviditeten før nå - selv om hun åpenbart har sett gravid ut i et par måneder.

Vokser
Reese Witherspoon venter sitt tredje barn med ektemann Jim Toth (41). Fra før har hun datteren Ava (12) og sønnen Deacon (8) med eksmannen Ryan Phillippe (37).

De første ryktene om at Reese ventet barn kom i mars, men det bar altså ikke før på den røde løperen i helgen at hun har kommentert den voksende magen.

- Helt ærlig, jeg føler meg veldig rund i kveld, sier 36-åringen til magasinet Us Weekly. Reese var på arrangementet «An Evening With Reese Witherspoon» i Chicago i helgen, og reporterne der var naturlig nok opptatt av at hun snart blir mor igjen. Ifølge magasinet var det en som spurte om skuespilleren klarte å unngå pizzaene byen er kjent for.

- Kanskje, men det er ikke så lett. Jeg føler hele tiden at jeg vil spise alt jeg ser, ler hun.

Til høsten
Babyen er ventet til høsten, og Reese gleder seg til å bli mor igjen. Men for øyeblikket jobber hun med filminnspilling i Atlanta.

«Devil's Knot» er navnet den nye filmen, om en forbrytelse som hendte i Arkansas i 1993, hvor hun spiller mot Colin Firth (51).