HTML EMBED

(SIDE2): Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (37) og ektemannen Jim Toth (42) ble i april i år arrestert og tatt med til avhør etter en kjøretur i Atlantas gater.

Ekteparet skal ha blitt stoppet av politiet tidlig en fredag morgen, etter at bilen deres skal ha beveget seg over i feil kjørebane.

Witherspoon, som er kjent for sitt pertentlige image, skal ha fått en kraftig reaksjon etter at politiet konstaterte at ektemannen fikk utslag på alkotesten han ble bedt om å utføre. Foruten å nekte å bli sittende i bilen, skal hun ha skjelt ut konstabelen og spurt han om han ikke visste hva hun heter.

Videoer lekket
Foruten de pinlige beretningene fra den aktuelle kvelden har videoer fra arrestasjonen nå lekket på nett, og de levende bildene setter ikke akkurat Reese i noe positivt lys.

Det er kjendisnettstedet TMZ som har fått tak i klippene, som viser at Reese blir påsatt håndjern, mens ektemannen står mer eller mindre taus foran politibilen.

I videoen kommer det også fram at Reese lyver til politibetjenten, da hun påstår at hun er gravid og derfor må ut av bilen for å bruke toalettet.

- Du kommer snart til å få vite hvem jeg er
Hun prøver også å gjøre seg til kjenne ved å spørre konstabelen om han vet hva hun heter.

- Vet du navnet mitt? spør Reese

- Jeg trenger ikke å vite det, sier politikonstabelen.

- Du trenger ikke å vite navnet mitt? spør Reese.

- Nei ikke helt enda, svarer politikonstabelen.

- Virkelig? Ok. Du kommer snart til å få vite hvem jeg er, sier Reese.

SE VIDEOEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

- Vi trodde vi var i stand til å kjøre
I kjølvannet av hendelsen har Reese beklaget det inntrufne. Foruten en skriftlig erkjennelse stilte hun opp til et intervju på «Good Morning America», hvor hun snakket om den aktuelle kvelden og dagen hun ble arrestert.

- Vi trodde vi var i stand til å kjøre, men det var vi definitivt ikke. Vi er så lei oss for det som skjedde. Vi vet bedre. Det er noe som aldri vil skje igjen, sie skuespilleren ifølge Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Vi er veldig ærlige med barna
Reese giftet seg med Toth i 2011, og paret fikk i september i fjor sønnen Tennessee James Tooth. Fra før har Witherspoon Ava Phillippe (13) og Deacon Phillippe (9), sammen med skuespilleren Ryan Phillippe (38).

På «Good Morning America» innrømmet Reese at det var hardt å fortelle barna om det som hadde skjedd, men at de hadde forklart dem at man må ta ansvar når man gjør noe galt. Reese sa også at «vi er veldig ærlige med barna».

Mens Reese har blitt idømt en bot på knappe 1300 kroner må ektemannen, som kjørte i alkoholpåvirket tilstand, betjene en 40 timers samfunnsstraff. Han har også fått tolv måneder prøvetid.