(SIDE2): Reese Witherspoons datter Ava var med pappa Ryan Phillippe og hans nye kjæreste Paulina Slagter på basketballkamp for å se lillebror Deacon spille.

Ligner mamma
Unge Ava Phillippe (12) ligner bare mer og mer på sin mamma for hvert år som går. Lyst hår, rundt ansikt og med helt like blå øyne som Reese – hun er virkelig en liten skjønnhet. Det ymtes i Hollywood om Ava kommer til å gå i mors og fars fotspor.

Til nå har ikke hun viste noen stor interesse rundt foreldrenes karrierevei, men det betyr ikke at hun ikke kommer til å hoppe Hollywood-toget. Mammaen var bare 15 år da hun fikk sin første filmrolle i den prisbelønte dramafilmen «Man on the Moon». Hun ble den gang nominert til beste unge skuespiller i Young Artist Award for rollen. Pappaen startet sin skuespillerkarriere i såpeserien «One Life to Live» da han var 18.

Gjemmer seg
Reese (35) og Ryan (37) har til en viss grad klart å holde barna borte fra fotografene, men nå er de blitt så store at det ikke lenger er like lett å holde dem anonyme på offentlig sted. Men Ryan har selv fortalt til People Magazine at han gjerne får med seg ungene og forsøker å lurer seg unna paparazzifotografene.

– Vi gjør en lek ut av det. Jeg sier for eksempel at vi kan snike oss ut bakveien slik at de ikke kan ta bilder av oss. Så gjør vi en sånn teamgreie ut av det, og de synes det er moro, har Ryan uttalt.

Paret deler omsorgsretten til barna sine, og skal ha et veldig godt forhold. De to ble skilt i 2006, og begge har hatt både korte og lange forhold i etterkant. Men nå har riktignok Reese kjærligheten på ny – med Jim Toth. De to giftet seg i mars i fjor, om lag et år etter at de møttes.