Gå til sidens hovedinnhold

Refser «tannløs» Jahn Otto

NRKs nye toppsjef mener det var feil å angripe P3-Mina.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Etter at klovnekunstner Marianne Aulie navnga to kjendiser, som potensielle voldtektsforbrytere, på direktesendt radio har debatten rast om hvorvidt NRK P3s Mina Hadjian har noe av skylden i skandalen.

NA24 - din næringslivsavis

Ikke minst har NRKs egne ansatte engasjert seg på begge sider. Blant annet har pensjonisten som fortsatt er under kontrakt med NRK, Jahn Otto Johansen, gått ut og sagt at han nekter å tro at det var tilfeldig at det skjedde i dette programmet.

Les mer her: - Skader NRK

På den andre siden har flere av institusjonens yngre og profilerte ansikter, som Anne-Kat Hærland kommet støttende til Minas forsvar.

- Det er helt utrolig dårlig gjort. Det kan ikke være slik at NRK skal være noe som aldri støter noen. Da blir jo statskanalen helt tannløs. Jahn Otto Johansen har jo blitt ganske tannløs selv, og jeg vet ikke engang om de tennene er ekte, sa Anne-Kat. Hærland til VG.

Les mer her: Refser «tannløs» Jahn Ott o

Og nå får den yngre garde støtte av Hans-Tore Bjerkaas som mandag tar over jobben som kringkastingssjef

- Det blir å rette baker for smed. Det at hun er på lufta betyr at redaktørene vil at hun skal på lufta. Det var ukollegialt å angripe Mina, sier Bjerkaas.

Reklame

Stor oversikt: Årets sommersalg 2021