Gå til sidens hovedinnhold

Regnvær sendte trailer ut av veien

En trailer full av fisk kjørte utfor veien i Ålvik i går kveld. Store nedbørsmengder hadde skylt ut et hull i asfalten der traileren kjørte ut.

I industriområdet Ålvik på riksvei 7 kjørte traileren utfor veien like etter klokken 20.00 i går kveld. Veien er den tidligere hovedveien mellom Nordheimssund og Kvandal, og ulykken skjedde like ved sykestuen. Ingen personer ble skadd i ulykken.

Et stort hull i veien skal, ifølge Statens vegvesen, være årsaken til ulykken. Store nedbørsmengder i går kveld skylte vekk masser under asfalten og etterlot et hull. Veien ble stengt i to timer og åpnet igjen like før klokken 22.30 i går, men med bare et kjørefelt. Operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt venter ingen store kødannelser i morgentimene.

Traileren er ennå ikke hentet opp fra gangveien den ligger på. Den vil bli fjernet av Viking så snart det blir lyst, og dermed vil det fortsatt bare være et kjørefelt i dette området under morgentrafikken.

Det ble det siste døgn målt 35,5 mm nedbør på Florida i Bergen. Det er ikke unormalt høyt for årstiden, ifølge Meteorologisk institutt i Bergen. Det er også langt igjen til nedbørsrekorden for november måned, som ble satt i 1917 med 122,3 millimeter på et døgn.

Reklame

Salg: 10 bukser du kan bruke på løpetur eller hjemme

Kommentarer til denne saken