(SIDE2): Den nyeste musikkvideoen til norske Reinert «Ray Kay» Olsen (30) har blitt en dramatisk kjærlighetsaffære med den spanske kjekkasen Enrique Iglesias (33) og USAs R&B-kjendis Ciara (23).

Eksploderer
I «Takin' Back My Love», singelen fra Iglesias' nye samleplate, spiller artistene et kranglende par som eksploderer og ødelegger hverandres gjenstander. Ciara kaster blant annet et maleri i bassenget, og maling på hans sportsbil, mens hun sniker inn litt hissig dans foran Rays linse, iført tanktop, trange jeans, høye hæler og ekstra hair extension.

Heldigvis blir det en lykkelig slutt, som ender med klining og sannsynligvis mer «happy ending».

- Shooten gikk utrolig bra, og jeg er kjempefornøyd med materialet vi fikk, fortalte den Los Angeles-baserte regissøren til 730.no etter opptaket.

- Enrique og Ciara var helt utrolig hyggelige å jobbe med, og usannsynlig proffe foran kamera. Hans performance og skuespill var av ypperste nivå.

Mens Julios kjekke sønn imponerte, ble haugesunderen satt ut av Atlanta-piken.

- Da vi filmet Ciara alene glemte jeg nesten at det var et kamera ved siden av meg. Jeg ble nesten hypnotisert. Herregud, hun vet hvordan man behandler et kamera.

Les på 730.no: - CHRISTINA MILIAN SEXY? HELL YEAH.

Spent stjerne
Ray Kay forteller at Enrique hadde stor tro på konseptet for videoen, og at han g nordmannen frie tøyler og var veldig engasjert.

- Etter første dagen med redigering, tekstet jeg Enrique og sa at alt ser bra ut. To sekunder senere ringte han og ville høre alt om detaljene. Han sa han ikke har vært så spent på å se en video siden begynnelsen av sin karriere. Tidligere har han gjort 45 videoer.

Enrique, en av Europas største mannlige popstjerner, har laget låten sammen med den svenske produsenten RedOne. Spanjolens «Greatest Hits» nådde nylig 3. plass på den norske salgslisten.

Video: PREMIERE PÅ ENRIQUE VS. CIARA.