*Nettavisen* Nyheter.

- Kan jeg ta med en bag med blod?

Foto: Crestock.com

Det er utrolig hva noen turister krever.

Man skal høre mye rart før ørene faller av

Det er ikke lite reisebyråansatte verden rundt får av henvendelser, og som servicebransje gjør man selvsagt det ytterste for å tilfredsstille kunden. Et knippe av de underligste reisehenvendelsene vi har funnet er følgende:

Frakt av blod!
Diane Hilliard i reisebyrået Hilliard & Olander Ltd fikk en henvendelse fra en reisende om frakt en bag med passasjerens eget blod til Sør-Afrika. Han ønsket dette i tilfelle han ble utsatt for en ulykke og trengte påfyll av sin egen blodtype! Konklusjonen ble etter mange samtaler med passasjeren at det kunne bli litt vanskelig og dyrt. Passasjeren overlevde likevel reisen, og uten ulykker av noe slag.

Finn din neste ferie med Nettavisens reisesøk.

For mange drinker krever ekstra service
Francene Dumont i reisebyrået Plaza TravelBook fikk en henvendelse fra en kvinnelig passasjer som ønsket å reise på cruise. Det som var viktig for den kvinnelige passasjeren var at hun fikk lugar i nærheten av heisen om bord. Dette fordi hun av og til drakk litt for mye, og da var det viktig at lugaren var nærme heisen. Gjesten fikk innvilget ønsket og kunne kose seg med god drikke uten å bekymre seg for å ikke finne veien til lugaren.

Les reisetips over hele verden hos Reiseplaneten.

Tilbake til røttene
Steve Greenbaum i reisebyrået Pisa Brothers Travel i New York fikk en henvendelse på å reise med en Chihuahua hund til Chihuahua i Mexico. Grunnen var at hundeeieren ønsket at hunden skulle finne sine røtter. Konklusjonen var at hundeeieren og hans chihuahua fikk reise til Chihuahua i Mexico. Hvorvidt hunden fant sine røtter sier (dog!) historien ingenting om.

Sjokolade på treningsstudioet
Heidi Schwartz i reisebyrået Protravel fikk en henvendelse om å snike en Snickers sjokolade inn i et treningsstudio, slik at gjesten kunne snikspise sjokoladen mellom treningsøktene og få tilfredsstilt sitt sultbehov. Reisebyrået fullførte jobben og sendte sjokoladen med FedEx til kundens navn på treningsstudioet.

Vinn en reise for to til Wien: Delta i Reiseplanetens quiz her.

Havutsikt
Lynn Garfi i Prottravel fikk en henvendelse om å booke et hotellrom i Orlando med havutsikt. Problemet er at Orlando ligger mer enn 60 km fra kysten og har dermed havutsikt. Kunden fikk beskjed om dette, men var ikke enig da hun hadde lest at Florida var en veldig solfylt stat med kystlinje. Ønsket ble naturlig nok ikke innfridd.

Grønn Gatorade på Cruise
Ellen LeCompte i reisebyrået Sterling Brownell Travel fikk en henvendelse fra en kunde som ønsket å reise på cruise. Men det var en hake, han kunne utelukkende drikke grønn Gatorade. Med tanke om at kunden har alltid rett tok reisebyrået kontakt med cruiseskipet og fikk dem til å kjøpe inn 6 kasser med grønn Gatorade. Når gjesten kom om bord var alle restauranter og barer utstyrt med de nødvendige liter grønn Gatorade.

Les om land og reisemål over hele verden hos Reiseplaneten.

(Kilde: Travelandleisure.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.