RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avduker millionprosjektet

Kjendishotell åpner dørene etter storstilt renovasjon.

(LXUS.no) Det legendariske hotellet Fairmont Le Montreux Palace i Sveits har vært gjennom en storstilt oppussing til flerfoldige millioner kroner. Og nå er det like før resultatet blir avduket.

LES OGSÅ:
Her er det butler til alle
Hotelldetaljene som imponerer
Verdens 25 beste hoteller

Neste måned skal hotellet stå klart etter at den anerkjente interiørdesigneren Fiona Thompson har gjort seg ferdig med makeoveren av det historiske hotellet fra 1906.

Hyller poplegende

Oppussinge inkluderer blant annet moderne redesign av gjesterommene, brasseriet og oppholdsrommene, samt en splitter ny Freddie Mercury-suite. Queen-vokalisten var stamgjest på hotellet i Montreux - i likhet med en rekke andre historiske kulturpersonligheter, legendariske komponister og bejublede forfattere.

VAKKER UTSIKT: Den nye designen skal være inspirert av hotellets fantastiske omgivelser.

Luksushotellet har 235 rom fordelt på 190 elegante gjesterom, 45 suiter og juniorsuiter, og 12 konferanse- og møterom. I tillegg kan Fairmont Le Montreux Palace lokke med sitt enorme Willow Stream Spa, ny lobby- og loungebar og berømte Harry's New York bar.

Livets aller beste sider - www.LXUS.no

Den nye og mer moderne fargepaletten skal reflektere de fantastiske omgivelsene, som utsikten til Alpene og innsjøen. Vi tipper at kjendisene fortsetter å strømme på også etter oppussingen...

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere