(LXUS.no) Indonesia: Da delegasjoner fra 180 land møttes til klimatoppmøte, var rammen vakker natur og langstrekte strender. Med fare for å blande oss inn i den viktige debatten, velger vi kun å rette blikket mot et av hotellene på Sanur-kysten – nemlig Sanctuario.

The Sanctuario sier selv at de er Bali’s lateste eiendom. Hele hotellområdet er designet slik at man skal føle velvære til enhver tid, forteller general manager Nigel Double til LXUS.

Spa deg ned i tide

Hotellet har lagt stor vekt på avslapning. Navnet forteller oss at her er det hellig hvile eller rekreasjon som står i fokus. I SPA-avdelingen vil du finne det ypperste av personell, som vil behandle kroppen din på en måte som gjør at tankene kan seile sin egen sjø.

Her får du ansiktsbehandling, massasje, manikyr og pedikyr. Alt under åpen himmel – og til lave priser i forhold til den norske kronen.

Friske blomster og frukt hver dag

Suitene på hotellet er rålekre, og det er lagt ned mye arbeid i spesielt badene. Det er store og flotte soverom, hvor man lett kan åpne dørene slik at man sover i det «fri».

Hotellet er designet slik at alle gjester får hver sin villa, med sitt private lille basseng. Her vil alt fra den slitne forretningsmannen til det nyforelskede brudeparet nyte balsam for sjelen.

Bassengene fylles med friske blomsterblader hver eneste dag, og ny fruktkurv bæres inn til din suite hver morgen. – Vi er opptatt av at våre gjester skal slappe best mulig av hos oss, forteller Nigel Double og fortsetter: – Alle skal finne roen på Sanctuario!

Alle rom er utstyrt med store TV-er og trådløs internettilkobling.

I hotellets bassengområde som er for alle, finner vi tøffe design-solstoler – som vi skulle gjerne sett i norske møbelforretninger. De eggeformede hvite stolene er som en drøm å ligge i, og kan gjøres høyst private slik at ingen får innsyn.

Elsker barn

Har du med barn, men kunne allikevel tenke deg litt tid alene med mannen – eller kona, tilbyr hotellet barnevakter for barna. Nigel Double understreker at de elsker barn på hotellet.

Sportslige aktiviteter

Er du av den sportslige typen, har hotellet flotte anlegg å tilby. Tennis og basketballbanene er av ypperste kvalitet, og treningsstudioet er på lik linje som S.A.T.S i Norge. Skulle du ønske å dykke, surfe, jogge, golfe osv. – bestilles dette enkelt gjennom hotellets concierge.

Vil du se det hele fra oven, anbefales en helikoptertur. På Bali har de egen elefantpark, et stort zoo og gokart-bane for dem som elsker fart og moro.

Tempel-øy

På Bali er det overvekt av hinduister – noe man lett kan se med over 20.000 templer på øya. Det anbefales og ta en nærmere titt på disse. Ønsker man å slappe av på stranden, er det kilometer med kritthvit sandstrender over hele øya.

- Kommer man uthvilt hjem fra et opphold på Sanctuario har ikke vi lykkes, avslutter Double.