*Nettavisen* Nyheter.

Bobler over av sanseinntrykk

BOBLE-BAR: Moët Bar i Macao skal gi den ultimate champagne-opplevelsen til tørste turister. Foto: (Moët & Chandon)

Her kan du både se, høre, føle, lukte og smake champagne.

10.03.09 09:14

(LXUS.no) Champagneelskere verden over vil trolig insistere på at de edle dråpene er mer enn bare en opplevelse for ganen. Nå får de muligheten til å vise skeptikerne at champagne er noe som kan oppleves med alle fem sanser.

LES OGSÅ:
Her spiser de fem kilo gull i året
Verdens råeste hotellbarer

Blant Gucci, Chanel, Louis Vuitton og Dior ved Four Seasons Hotel i Macao ligger nemlig Moët Bar - tegnet av det Paris-baserte designbyrået By Volta. Ifølge champagneprodusenten har designerne skapt et «interaktivt, mangesanselig sted, hvor entusiaster ikke bare kan smake champagnen, men hvor tekstur, lyd, duft og farge fra den sprudlende nektaren kommer til live».

Klikk på bildet for å forstørre.

Gull med champis

Baren er designet som en gylden boble med sølv-skimrende lys på innsiden, og skal etter sigende gi champagneelskere den "ultimate følelsesmessige opplevelsen." Stamkunder kan også nyte en behagelig massage på benker rundt i baren, mens bevegelsessensorer slipper ut bobler langs veggene.

Lukten er det duftdesigner Sonia Constat fra parfymehuset Givaudan som står bak. Hun har laget to dufter som skal gjenskape champagne-lukten i Moët Bar. Og dersom boble-opplevelsen gir mersmak, er det ingenting i veien for å ta med seg et minne hjem - Moët har selvsagt en egen butikk på stedet.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.