RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den nye superyacht-havnen

SATSER PÅ SUPERYACHTER: San Diego ønsker å bli vestkystens yacthing-hovedstad.
SATSER PÅ SUPERYACHTER: San Diego ønsker å bli vestkystens yacthing-hovedstad. (Shutterstock)
Lokker med concierge-tjenester og trådløst internett.

(LXUS.no) Ingenting er verre enn å ha en fantastisk yacht uten båtplass. Ett sted må man da kunne fortøye skipet når man må til byen for å handle champagne og sololje etter noen uker på de syv hav?

LES OGSÅ:
Luksusbilene ingen tør eie

Heldigvis for yachteiere verden over er det nå flere havner enn Monte Carlo å legge til ved når baren begynner å bli tom og passasjerene sjøsyke. San Diego har som mål å bli den ledende yacth-havnen på den amerikanske vestkysten, og derfor oppgraderer de nå havneanlegget med en ny superyacht-marina.

Det nye havneanlegget har fått navnet Fifth Avenue Landing. Stedet har 12 slipper og er beregnet på fartøyer mellom 65 og 300 fot.

Er du en luksusslave? Her finner du mer LXUS!

Fifth Avenue Landing ligger rett ved San Diego Convention Center, og ifølge Luxist kan stedet lokke med concierge-tjenester, trådløst internett, parkering og begrenset tilgang.

Satser på storinnrykk

Det finnes allerede flere andre marinaer i området, deriblant Kona Kai Maina og Shelter Island Marina. I 2008 ble foreningen San Diego Superyacht Association dannet for å etablere et samarbeid mellom de eksisterende havnene i området samt å satse mer på megayacht-markedet.

Så hvis du skulle finne på å kjøpe yachten til Saddam , vet du nå hvor du kan legge til...

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere