Dette må du oppleve i romfartsbyen

Foto: StuSeeger/Eflon (Flickr/creative commons)

Hit reiser du for en kosmisk ferie.

Apollo 11 var det første romskipet bemannet med mennesker som landet på månen. Romskipet gikk til værs den 16. juli 1969 under kommando av Neil Alden Amstrong. Den 20. juli gikk Amstrong og han du antagelig ikke husker, piloten Edwin Eugene Buzz' Aldrin jr. som de første menneskene på månen.

Armstrongs utsagn «That's one small step for a man, one giant leap for mankind» er blant de mest kjente sitatene som finnes.

De beste prisene på flybilletter, hotell og leiebil finner du med Nettavisens reisesøk.

Opplev Apollo 11 hos Houston Space Center
Er du i Houston så vil du helt sikkert legge turen til the Space Center, som er NASAs offisielle besøkssenter. Space Center Houston holder åpent 1000 til 1900 i helgene. Hverdager stenger senteret klokken 17. Prisen for å besøke herligheten er 150 kroner, men du får rabatter hvis du kjøper billeter på hjemmesiden. Adressen er 1601 Nasa Pkwy, som ligger sør for Houston sentrum, retning Galveston.

Hos Houston Space Center kan du oppleve romskip og måneraketter, bli bedre kjent med astronauter, oppleve tredimensjonale filmshow og mye mer. Årets nyhet har tema Star Wars. Du kan nå praktisk talt delta i en levende Stars Wars film.

Houston er et spennende storbyreisemål i USA
Houston er den viktigste byen i Texas, og byen har mye spennende å tilby sine tilreisende. Dessuten kan du kombinere Houston med besøk til spennende byer som New Orleans, Galveston og Dallas for å nevne noen. Houston har et rikt kulturliv, og en fantastisk bredde i restauranttilbudet, i tillegg til en fantastisk skyline og mange museumsattraksjoner og parker.

Les mer om USA og reisemål i USA hos Reiseplaneten.

Komme seg til Houston
Det finnes ingen direkte fly fra Norge til Houston, men det finnes mange gode alternativer. Continental flyr direkte fra Oslo til New York og videre derfra med samme selskap til Houston. Andre alternativer er KLM via Amsterdam og British Airways via London. Regn med billettpriser tur og retur nærmere 7000 kroner.

Finn flybilletter med Nettavisens reisesøk.

5 andre ting du må gjøre i Houston
Besøk Houston Theater District og finn et teater eller scene som viser et show. Prøv The Hobby Center for the Performing Art som ofte viser Broadway produksjoner.

Ta turen til Galveston og nyt badelivets gleder i en ekte baderesort i Texas.

Slapp av og nyt livet i Hermann Park. Her er museer, golfbane og utallige kvadratmeter grønn balsam for sjelen.

Ta turen opp til observasjonsdekket til JPMorgan Chase Tower, den høyeste bygningen i hele Texas. JPMorgan Chase Tower er 305 meter høy.

Bruk en ettermiddag langs matgaten Kemah Boardwalk. Denne promenaden ligger nær havnen. Her har en restaurantmogul samlet en rekke spisesteder, og i tillegg til mat er gaten åsted for mye underholdning. Vi foreslår et besøk på Cadillac Bar!

Les mer om Houston og hent gratis reiseguide hos Reiseplaneten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.