RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: danperry.com (Flickr/creative commons)

Dette stjeler nordmenn

Sist oppdatert:
Vi er på verstingtoppen når det gjelder å stikke fra regningen.

Det finnes nok av historier om folk som har fått en kraftig ekstraregning etter å ha forsynt seg litt for grådig av innholdet i hotellets minibar. Ifølge en undersøkelse fra hotels.com kom det fram at 65 prosent av de reisende benytter minibaren.

Totalt anslås det at nordmenn årlig bruker flere hundre millioner kroner på minibartjenester, men at vi samtidig er blant de aller verste til å la være å betale det vi (mest sannsynlig) har drukket.

Samtidig er nordmenn flittige til å benytte seg av «trikset» med å legge igjen kioskvarer i minibaren som erstatning for gårsdagens forbruk.

Finn de beste prisene på flybilletter, hotell og leiebil med Nettavisens reisesøk.

Mer enn alkohol og dårlig snacks
Enkelte hoteller tar den helt ut og tilbyr noen helt spesielle produkter fra sine minibarer. Et utdrag av de mest spesielle produktene finner du her. Ikke underlig er det hoteller i USA som dominerer listen.

Les mer om reisemål i USA hos Reiseplaneten.

Alice i eventyrland håndspeil
På Mondrian hotell i Los Angeles kan du kjøpe et håndspeil med motiv av Alice i eventyrland til 25 dollar. Speilet selges kun på hotellet og er designet av Benjamin Noriega-Ortiz. Alle 230 rommene har speilet i minibaren. Hotellet ligger nær berømte Sunset Strip. Les mer om hotellet her.

Få gratis reiseguide om Los Angeles her.
Finn flere reiseguider her.

Heidi Klein bikini
W Retreat & Spa på Maldivene tilbyr en lilla designerbikini fra Heidi Klein. Bikinien koster 275 dollar og er svært populær blant de mange britiske turistene på hotellet.

Dersom det ligger feil størrelse på ditt rom ringer du bare til hotellets bikini-butler som kommer opp med rett størrelse. Besøk hotellets nettsider her.

Designkondomer fra Alexander Wang
Thompson Beverly Hills i Los Angeles tilbyr designkondomer i sin minibar. Alle 100 rommene har tilgjengelig et utvalg av designeren Alexander Wang sine kondompakker. Prisen ligger på seks dollar.

Har du ikke mulighet for å besøke hotellet kan du bestille kondomene direkte på Properattirecondoms.com. Besøk hotellets nettsider her.

Rosa duct tape
Custom Hotel er et annet Los Angeles hotell som byr på originale produkter i sin minibar. De 250 rommene har nemlig lekefly i tre til syv dollar, strømper til 13 dollar og sist, men ikke minst rosa duct tape til tre dollar, antakeligvis ment til å benytte på overfylte kofferter, men som nok har langt flere bruksområder på et romantisk hotellrom. Besøk hotellets nettsider her.

Voodoo Love Dolls
New Orleans er jo kjent for sin kreolkultur og en miks av alt mulig. Kanskje ikke så rart da at du på Omni Royal Crescent sine 97 rom kan kjøpe din egen voodoo pakke myntet for elskov for noen få dollar. På innsiden av pakken finner du en dukke, en eske med nåler og en manual. Besøk hotellets nettsider her.

Les de siste reisenyhetene i Nettavisens reisemagasin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere