Et måltid å dø for

Foto: Splash News/HeartAttackGrill (Splash News/HeartAttackGrill)

Enorme mengder kalorier og blottet for sunn mat. Det gjør denne restauranten til en turistattraksjon.

Noen ting må bare oppleves. Du vet det er farlig, men fristelsen blir for stor. Slik er det med Heart Attack Grill.

Sigaretter uten filter
Konseptet er like enkelt som det er genialt - eller kanskje sinnssykt. All sunn mat er fjernet fra menyen, porsjonene er enorme, og mengden kalorier likeså. Eller hva sier du til en Quadruple Bypass Burger, og en garantert sukkerholdig Cola og frityrstekte poteter, gjerne etterfulgt av en sigarett uten filter? Med slagordet «Taste Worth Dying for» er det kanskje ikke rart at konseptet også innbefatter serveringspersonale, kvinnelige sådanne, i svært små trange sykepleieruniformer og en mannlig leder, Dr. Pete, i legefrakk med stetoskop.

Se den utrolige videofilmen om Heart Attack Grill hos Reiseplaneten.

Ring 911
Heart Attack Grill er en kultrestaurant som raskt har skaffet seg både venner og fiender. Og på hjemmesiden, Heartattackgrill.com, blir både protestropene og hyllestene liberalt fremvist. Noen finner et måltid på 8000 kalorier grotesk, andre opplever det mer som en attraksjon. Skulle du bli dårlig, annonserer restauranten at de ikke har telefon, og at du selv må ringe 911.

I USA - selvfølgelig
I skrivende stund finnes det kun en Heart Attack Grill-restaurant. Selvfølgelig i USA. Restauranten finner du i 6185 W Chandler Boulevard, i Chandler Arizona, ikke langt fra Phoenix. Men en ny restaurant er under planlegging, og det i turistfavoritten Orlando, Florida. Hvis alt går som det skal, så åpner restauranten i juni 2010.

Les mer om reisemål i USA hos Reiseplaneten.

Foto: marysuephotoeth

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.