*Nettavisen* Nyheter.

Få bagasjen rett på døren

Nytt selskap henter bagasjen din på døren og leverer den til deg på hotellrommet.

En ny servicetjeneste gjør det mulig å reise til utlandet helt uten å måtte frakte med seg bagasje. Du er kanskje en av dem som har stått på en flyplass lei og fortvilet over at kofferten din har kommet bort på en mellomlanding? Nå kan du reise med håndbagasjen - og bare den. Gjett hva som venter på deg når du ankommer hotellet du skal bo på? Jo, nettopp bagasjen din.

Les mer om reise fra Klikk.no
Du har rettigheter - uansett billettpris
Slik flyr de aller rikeste
Slik flyr du business - helt gratis
Bo hos Bono

Leverer sportsutstyr
Selskapet Luggage Forward har spesialisert seg på å frakte kofferten din fra hjemmeadressen og helt fram til din destinasjon. Kofferten kan kanskje komme fram en dag etter deg, men du slipper å sjekke inn annet enn håndbagasje når du skal fly. Dessuten kan du være sikker på å få den levert til hotellrommet på ditt ankomststed. Selskapet leverer foruten kofferter også golfutstyr, skiutstyr, sykler, surfebrett, barnesete og barnevogn.

Kostbar service
Riktignok koster moroa en del. For å frakte to store kofferter fra Norge til Frankrike må man punge ut med over 4000 kroner. Skulle du ønske å få to kofferter, to par skistøvler og to par ski levert på hotellet i Østerrike må du ut med atskillig mer - faktisk ligger prisen på dette på rundt 11.000 kroner. Prisene er for levering og henting tur / retur.

Artikkelen er levert av Klikk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.