Får du abstinenser av å være uten datamaskin eller internett på ferien? Eller er du kanskje overbevist om at arbeidsplassen din ikke kan klare seg uten deg, og at du derfor må arbeide også i ferien? Da har vi ferietipsene for deg. Her har du nemlig listen over fantastiske strender hvor

Sunset State Beach og California
Skal du jobbe i Los Angeles? Vel, tar du turen til California finner du flere strender med gratis WiFi-dekning. To av de beste og mest kjente er Hermos Beach og Sunset State Beach. Hermos Beach finner du like ved Los Angeles International Airport og kun 30 kilometer og cirka 30 minutters kjøring fra Los Angeles sentrum, (utenom rushtiden). Sunset State Beach har sin beliggenhet cirka 50 kilometer sør for Los Angeles, ikke langt fra Anaheim. I tillegg til gratis internettilgang byr stranden på en rekke andre aktiviteter for turister, alt fra fiske, hesteridning, surfing og vandreturer.

Finn reisetips om Los Angeles og andre reisemål hos Reiseplaneten.

Få gratis reiseguide om Los Angeles her.

Clearwater Beach (Florida)
Clearwater ligger rett vest for Orlando, nær Tampa. Orlando er jo et eldorado for barnefamilier med sine mange store familieparker. Her er alt fra Disney til Sea World! Skal du bade i havet må du reise vekk fra Orlando. Et alternativ er Clearwater Beach som er en svært populær strand som også har gratis WiFi-dekning fra flere forskjellige leverandører. Så uansett om du ligger på stranden eller slapper av ved en av cafeene, så er det enkelt og gratis å surfe på nettet.

Les mer om reisemål i USA hos Reiseplaneten.

Patong Beach (Thailand)
Det finnes knapt noen mer populær asiatisk feriedestinasjon enn Phuket på Thailands vestkyst. Den mest kjente stranden på Phuket er nok Patong Beach og her er det ingen problemer med Internettdekningen – og den er gratis! Ta et bilde med din webcam og misunn dine venner på sekunder.

Les mer om reisemål i Thailand hos Reiseplaneten.

Cannes (Frankrike)
Cannes er mye mer enn den årlige filmfestivalen. Dette er også et populært feriested hvor familier fra fjern og nær kommer for å slappe av på stranden. Her koser folk seg med diverse vannsport og andre strandaktiviteter, men du kan også sjekke e-post og se på favorittsidene dine på Internett helt gratis.

Les mer om reisemål i Frankrike hos Reiseplaneten.

Få gratis reiseguide om Nice her.

Brighton Beach (England)
Du skal ikke glemme England som reisemål for din neste sommerferie selv om du er mest glad i å ligge på stranden. Brighton er kjent for herlig og vilt natteliv, flotte butikker og en flott strand. En strand som dessuten var blant de aller første som fikk gratis internettdekning. Masse folk og cafeer og butikker over alt. Brighton ligger kun 90 minutter sør for London, og du kan leie bil og kjøre selv eller ta toget. Så skal du på jobb i London, så vet du nå hvor du kan sende familien.

Les mer om reisemål i Storbritannia hos Reiseplaneten.

Napoli (Italia)
Besøk Stabilimento Balneare Bagno Elena ved Napoli i Italia for å nyte late dager på stranden samtidig som du holder Facebook-sidene oppdatert. Denne stranden har en lang historie og er beriket med flott gyllen sand. Hit flokker turister og fastboende når solen skinner fra tidlig sommer til langt på høsten. Lokale myndigheter har bygget ut gratis Internettdekning, så det er bare å ta med laptopen på stranda. Napoli ligger for øvrig kun et par timer med tog eller leiebil fra Roma.

Les mer om reisemål i Italia hos Reiseplaneten.

Få gratis reiseguide om Napoli her.