(SIDE2): Trenger forholdet ditt en ekstra piff eller er du rett og slett romantisk anlagt? Her får du noen gode reisetips. Den store reisenettsiden Tripadvisor har kåret de mest romantiske hotellene i verden ut fra tilbakemeldinger fra reisende i 2008. Husk at det lørdag er Valentine's Day ...

Se bilder fra de fantastiske hotellene nederst i artikkelen.

Cook Islands er paradisdrøm for mange og det er kanskje ikke så uventet at landet stakk av med det mest romantiske hotellet. Hellas, Mexico og Thailand hadde alle to hoteller på topp 10- listen. Pussig nok har begge hotellene i Thailand beliggenhet ved Koh Samui. Dette er en kjent feriedestinasjon for mange nordmenn, da klimaet her passer godt for nordmenn på sommerferie. Du kommer rimelig til Koh Samui med fly fra Bangkok og selv om Koh Samui ikke fikk prisen for det mest romantiske hotellet har i alle fall øya verdens koseligste flyplass.

Verdens mest romantiske hoteller:
1. Etu Moana på Aitutaki, Cook Islands

2. Anastasis Apartments, Imerovigli, Hellas

3. The Caves, Negril, Jamaica

4. Iberostar Grand Hotel Paraiso, Playa Paraiso, Mexico

5. Mykonos Grand Hotel & Resort, Agios Ioannis, Hellas

6. Excellence Riviera Cancun, Puerto Morelos, Mexico

7. Komandoo Maldive Island Resort, Lhaviyani Atoll, Maldivene

8. Golden Tulip Bucuti Beach Resort & Tara, Beach Suites Oranjestad, Aruba

9. SALA Samui Resort And Spa, Koh Samui, Thailand

10. Tongsai Bay Cottages & Hotel, Koh Samui, Thailand

Fakta om Cook Islands:
Cook Islands består av 15 små øyer som dekker et landområde på 240 kvadratkilometer. Cooc Islands er selvstyrt, men har en frivillig tilhørighet med New Zealand. Rarotonga er øya hvor flest mennesker bor, (ca 15000 mennesker). Turisme er landets viktigste inntektskilde og det er mange som drømmer om en paradisferie her. De offisielle turisttallene for 2006 fortalte at Cook Islands hadde ca 90.000 turister. Nå kan landet også krone seg med verdens mest romantiske hotell, Etu Moana på Aituaki.

Hent fakta og ferieinformasjon om land over hele verden hos Reiseplaneten.

Er du nysgjerrig på å lese mer om disse hotellene eller finne ut hva disse hotellene koster kan du enkelt finne prisen på de enkelte hotellene hos Reiseplaneten. Les mer her.

Få gratis reiseguide til ditt reisemål her.

1551