*Nettavisen* Nyheter.

Frynsegoder for firbente

SJEKKER INN: Stadig flere hunder får bli med eieren på hotell, og da skal det ikke skorte på luksus. Foto: (Shutterstock)

Her er hotellene som tar ekstra godt vare på din hårete reisepartner.

02.03.09 10:23

(LXUS.no) En ekte hundeelsker setter ikke bort sin beste venn på kennel mens han selv drar på en luksuriøs hotellferie. Å nei da!

Ferien får en sur bismak om du lever i sus og dus, mens din lodne kamerat sturer hjemme med tørrfôr og vann. Og da er det gode nyheter at mange hoteller verden over nå ønsker bissevovven velkommen med brask og bram.

LES OGSÅ:
En hund etter luksus

Travel And Leisure har laget en oversikt over hotellene som byr på de beste (og villeste) frynsegodene for kjæledyret ditt. Og dersom du virkelig vet å sette pris på hunden i ditt liv, legger du kanskje ferien til ett av disse stedene neste gang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ritz-Carlton, New York

Før ankomst blir både to- og firbente kontaktet for å høre om de har spesielle behov, men standardutstyret er det heller ingenting å si på. Smijernssenger, hundeskåler i keramikk og "velkomstdrinken" flaskevann. Og når det regner kan både eier og kjæledyr låne regnfrakk fra Burberry.

Las Ventanas al Paraiso, Los Cabos

En nakkemassasje etter flyturen kanskje? Eller et bærbart strandhus for den lille, slik at han kan kose seg i solen eller ved bassengkanten? Hotellet tilbyr desuten en egen hundemeny, og de lekreste retter blir servert i strassbesatte matskåler. Og dersom ruslebiffen er på slanker'n har hotellet egne tredemøller tilpasset kjæledyr.

Loews Hotels, Nashville, Coronado og Denver

Hva med å la bissevovven voffe inn sin egen plate, når man først er i verdens country-hovedstad? Om ønskelig kan han også få hjelp av en stemmepedagog. Hotellet tilbyr også en rekke utflukter for firbente, deriblant en to timer lang tur med personlig trener eller surfetrening.

The Peninsula Hotels, Beverly Hills, New York og Chicago

Ergonomisk tilpassede matskåler, håndklær med monogram, hundeposer med duft, hundesenger med luksusmadrasser og sengetøy av ypperste kvalitet... Hudelivet er godt hos Peninsula Hotels. En rikholdig roomservice-meny tilbyr dessuten en rekke gourmet-retter for vovsen, så her skal det ikke mangle noe for et skikkelig luksusdyr.

Kimpton Hotels, New York og Denver

Du trenger ikke ha en kjæreste for å nyte parmassasje. Hos Kimpton kan du og hunden din ligge side om side på massasjebenkene mens dere får pleie fra topp til tå. Hver eneste hundegjest får dessuten en personlig velkomsthilsen på hotellets oppslagstavle ved ankomst, og hotellet i Denver har dessuten en egen hunde-concierge - en shih tzu ved navn Hercules.

One & Only Palmilla, Los Cabos

Her blir din lodne venn utstyrt med et eget hundepass før han kan fråtse i en gourmetmeny få firbente har sett maken til. Hundene kan også svømme med spesialtilpassede svømmevester og slappe av ved bassengkanten i egne telt.

Rome Cavalieri, Roma

Fireretters menyer servert i Gucci-skåler på gullbrett, kashmir-gensere med biskens navn i strass, hundespa med grønn leire og hud- og hår-massasje... Det er godt å være hund i Roma.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hotel Indigo, Atlanta

Også kjæledyr trenger en happy hour, så hver tirsdag kveld om sommeren serveres det ypperste innen kylling, biff og vegetarretter til firbente gjester. Eierne får også være med, og når de bestiller hotellets signaturdrink går en dollar til den lokale hundeparken.

Dilla på luksus? Sjekk LXUS-forsiden!

Mandarin Oriental, Miami

Firbente gjester ønskes velkommen med en luksuriøs plysj-seng, et gyldent Mandarin Oriental halsbånd-merke, snacks og flaskevann, og ettersom helten ikke duger uten mat og drikke tilbys det en lekker meny med alt fra indrefilet til gourmetdesserter. Hundene kan også få svettet litt med en personlig trener på hotellets Doggie Boot Camp, før de kryper inn i badekåper med hotellogo i Swarovski-krystaller. Velg mellom rosa og blå!

The Arizona Biltmore Resort & Spa, Phoenix

Luksusmeny? Ja. Spa-massage? Ja. The Biltmore vil at bisken din skal få en følelse av velvære når han sjekker inn her. Hundene ønskes dessuten velkommen med en rekke velkomstgaver ved innsjekking, deriblant kjeks, matskål og en matte.

Topnotch Resort og Spa, Vermont

Reiki-healing er ifølge Travel And Leisure ikke bare for mennesker. Hos Topnotch kan også hunder nyte massasje på en magnetisk seng. Behandlingen skal gjøre hundene avslappede og søvnige, og da er det godt å vite at de etter endt massasje kan slappe av i en oppblåsbar hundeseng med mykt fleece-trekk, samt et par hundekjeks.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.