*Nettavisen* Nyheter.

Gjør et sydenkupp nå

Foto: (Crestock.com)

Nå kan du få sydenturer i august til under 1500 kroner.

24.07.09 14:58

Tar du sjansen på at vi skal få tilbake skyfri himmel her i Norge? Eller har du oppgitt drømmen om mer norsk sol og varme og hungrer etter en tur til Syden? Det er fortsatt muligheter, men nå må du være rask hvis du vil av gårde før skolen starter.

Fornyet pågang etter sydenreiser
Sydenturenes popularitet er naturlig nok væravhengig og de siste ukenes skiftende klima gir fulle charterfly.

Apollo og markedssjef Barbro Mosseng forteller at de siste dagene har vært preget av stor pågang av folk som ønsker å komme seg til Syden. Omtrent hver 3. solgte billett går til de greske øyer. Og Apollo har et bredt tilbud til Hellas, med avganger fra nær sagt hele Norge.

Alle de store reiseoperatørene har restplassider som kontinuerlig oppdateres. Mosseng hos Apollo forteller at tilbudene endrer seg nær sagt fra minutt til minutt. Dette har sin sammenheng i økt pågang fra reisende, men også at det kan komme avbestillinger som frigjør restplasser.

For deg som absolutt må reise i juli så har Star Tour i skrivende stund priser fra 3798 til godt over 6000 kroner. Apollo har gode priser på 14-dagers turer med avreise i juli. Er du rask kan du få 14 dager i Kroatia (uspesifisert hotell) fra kun kr 3448,-.

Også Ving har noen restplasser igjen med avgang i juli, prisene ligger på cirka 4500 kroner for en uke med hotell.

Stort prisfall i august
Det er fortsatt mulig å finne priskupp, men avganger i nær fremtid er ikke lett å oppdrive. Trøsten er at antallet plasser øker jo nærmere skoleferiens slutt du kommer. Er du en av de heldige som ikke er avhengig av å følge fellesferier skal du vite at det er svært gode priser å hente hvis du bestiller fra ultimo august.

I skrivende stund finner vi flere gode priser:

Fly til Korfu, Mallorca, Burgas (Bulgaria) og Lesvos (Hellas) fra Gardermoen til kr 948,- med avganger i perioden 8. august og 14. august.

Les mer om Mallorca hos Reiseplaneten.

Du kan også få flyreise til Split fra Bergen den 8. august til kr 948,-, eller flyreise til Rhodos fra Stavanger den 9. august til samme pris, dvs. kr 948,-.

Du kan faktisk få fly og hotell i en uke, dog uspesifisert hotell, til under kr 1500,- med avgang i midten av august. Apollo har tur til kr 1448,- fra Moss Rygge Lufthavn til Mallorca den 16. august. Tyrkiareiser har ukestur inkludert hotell fra Oslo den 14. august og Stavanger den 16. august til Antalya (Tyrkia) for kr 1490,-.

Søk billigste charterpriser hos en rekke tilbydere på en gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.