RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Månedens reiseblogg for mai ble tildelt beckback.no for deres levende reiseskildringer.
Månedens reiseblogg for mai ble tildelt beckback.no for deres levende reiseskildringer. Foto: beckback.no

Her er månedens reiseblogg

Sist oppdatert:
Kjersti og Per Erik har reist i ti måneder og blogget om det.

1. september i fjor la Kjersti og Per-Erik ut på et eventyr. Planen var å bruke ti måneder på å reise jorden rundt, og på veien fikk de oppleve Australia, Fiji, Japan, Kina, Vietnam, Thailand, Malaysia, Kambodsja, Hong Kong, Brasil, Argentina, Chile, Venezuela, Cuba, Mexico og til sist USA.

På veien har familie, venner og alle andre som ville hatt muligheten til å følge Kjersti og Per-Erik og deres opplevelser på bloggen Beckback.no.

Sammen med reisebyrået Ticket og magasinet Reiser & ferie, skal Nettavisen kåre Norges beste reiseblogg. Vi har allerede fått inn mange flotte bidrag, men i mai var det Kjersti og Per-Erik som trakk det lengste strået.

Inspirerende og nyttig
Beckback.no kan du lese om deres fantastiske reise. Bloggen er både inspirerende, underholdende og nyttig, du vil garantert finne mange tips dersom du faktisk skal besøke en av landene Kjersti og Per-Erik har fått oppleve på sin reise.

Paret beskriver overnattingssteder med både bilder og opplysninger om priser, de forteller om hvordan språkbarrierer kan skape problemer når man er ut og reiser og de skildrer sine opplevelser under vann med både ord og vakre bilder.

Delta du også
Har du en lignende reise bak deg? Da kan du inspirere mange andre og samtidig være med i konkurransen om et gavekort som kan gi deg en ny reiseopplevelse.

Hver måned trekker vi ut en favoritt som vinner ett års abonnement på magasinet Reiser & ferie. Men 1. oktober kårer vi Norges beste reiseblogg, hvorav bloggeren vil motta et reisegavekort fra Ticket på 10.000 kroner.

Har du en reiseblogg eller ønsker å opprette en er det altså ikke for sent. Hva du ønsker å blogge om er helt opp til deg, vi vil gjerne lese om familieferien i Spania, spaoppholdet i Riga, så vel som rundreisen i Asia.

Se Reiser & feries Syv gode tips til reiseblogging.

Besøker man Cuba må man selvsagt ta seg en sigar.
Besøker man Cuba må man selvsagt ta seg en sigar.

Slik deltar du:

1. Dersom du ikke allerede har en blogg må du opprette en. Les vår guide om hvordan du oppretter en blogg her.

2. Registrer bloggen din på Blogglisten.no under kategorien Reise. Når du har registrert bloggen vil du få opp en kode som du må lime inn i bloggmalen din. Dersom bloggen din allerede er registrert på Blogglisten under en annen kategori og du ønsker å endre kategorien til Reise, kan du sende oss en e-post på blogglisten@nettavisen.no så kan vi endre denne for deg.

3. Bruk stikkorden "Reiseblogg2010" i selve teksten i ett eller flere av dine blogginnlegg. Da blir ditt innlegg plukket opp av Blogglisten og vi kan registrere din deltagelse. Tag gjerne også ditt innlegg med "Reiseblogg2010" i stikkordfeltet på din blogg.

4. Ping gjerne innleggene dine under kategorien Reise på Blogglisten.no. Blogglisten registrerer innleggene dine uansett om du plinger eller ikke, men dersom du plinger innlegget ditt vil vi motta det raskere.

Dette legger vi vekt på når vi kårer en vinner:

  • Hyppighet og oppdatering
  • Bilder og bildebruk
  • Selve reiseinnholdet
  • Engasjerende språk
  • Nettetikette
  • Kommentarer/engasjement fra andre brukere
  • Design og layout
  • Tagging av ”reiseblogg2010” på ett eller flere innlegg
  • Antall lesere

Les mer om konkurransen og reglene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere