RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får du spa «in space»

Sist oppdatert:
38 mennesker har allerede bestilt opphold på tidenes høyeste suite.

(LXUS.no) Et spansk selskap har det ambisiøse målet om å bli verdens første hotellkjede i rommet. Selv om rommodulene er langt fra klare, Galactic Suite allerede tatt imot flere reservasjoner, skriver selskapet i en pressemelding.

Den første reisen til den luksuriøse rom-resorten vil etter planen ha avgang i 2012. Det er fire spanjoler som får æren av å bli verdens første spa-turister i rommet.

MER EKSTREM LUKSUS PÅ www.LXUS.no

De andre reservasjonene er booket av bemidlede mennesker fra Russland, USA, De forente arabiske Emirater, Australia, Kina og Sør-Amerika.

450 km over jorden

Når suitemodulene er skutt på plass vil de befinne seg hele 450 kilometer over jorden. Gjennom store vinduer vil romturistene få en vanvittig utsikt over jordkloden.

Den svært unike reisen koster skyhøye 24 millioner kroner. Dette inkluderer nødvendig trening i Karibien, oppskyting til suiten og fire dager med vektløs luksus. Et av de mest innovative eksperimentene som ingeniørene har funnet på, er et vektløst bad. Her vil gjestene kunne «svømme» inne i en boble med 20 liter vann.

MER OM ROMTURISME HER:
Sender mor til rommet
Nå blir romturisme billig
Turisme som tar av

Trening i Karibien

Gjestene vil ha tilgang til egne private moduler der de kan trekke seg tilbake for å slappe av eller titte på stjerner. Her vil det også bli mulighet til å sjekke internett eller kontakte jordboerne. Kanskje sende ned et bilde?

Romskipet vil bli skutt opp fra «Galactic Spaceport Suite» - en avansert lufthavn som vil bli bygget på en øy i Karibien. Dette blir verdens første rene kommersielle lufthavn for romskip, ifølge Galactic Suite. Romturistene vil få sin kosmonauttrening på dette anlegget, da i kombinasjon med avslappende dager på de karibiske strendene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere