Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du gå på nudistdisco

Nattklubben Starkers i London har ingen dresscode. I stedet kan du feste helt uten en tråd ...

På nattklubben Starkers i London gjelder ikke regelen «dress to impress». Her går nemlig både gjestene og de ansatte uten å ha på seg et eneste klesplagg. Ifølge nattklubbens nettsider er sko det eneste plagget som gjestene har lov til å ha på seg. Her finnes også et spesiallaget område for røykere som er bygget i henhold til røykeloven, men som ikke gir innsyn utenfra.

Les mer fra Klikk.no
London for deg som har sett London
Slik kommer du inn på de kuleste festene
Shopping i London
De ekte filmsexscenene

Den noe spesielle nattklubben har blitt svært så populær. Hit kommer folk som liker å vise seg fram – både nudister og ekshibisjonister. Ved midnatt arrangeres sceneshow på nattklubben. Heldigvis er det godt og varmt inne i lokalene, og Starkers reklamerer selv med at klubben passer for den som lengter etter sol og varme.

Du finner Starkers på adressen 65. Goding Street, som ligger mellom Pimlico og Kensington, sørøst i London. Nærmeste T-banestasjon er Vauxhall på den lyseblå Victoria-linjen.

Neste gang det arrangeres nakendisco er fredag 19. desember. Skulle det ikke passe denne dagen kan du alltids merke av fredag 16. januar i kalenderen. Da er den nemlig på’n igjen – helt uten en tråd.

Artikkelen er levert av Klikk.no/reise.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot