*Nettavisen* Nyheter.

Her spiser du lunsj

Foto: Kafé Caffé

Se de beste lunsjstedene i de største byene.

15.09.09 11:55

Har du vanskeligheter for å velge lunsjsted? Her ser du et utvalg av de beste lunsjstedene i Oslo, Bergen og Trondheim stemt fram av brukerne på Vibb.no:

Oslo

Kafé Caffé
Parkveien 21

Denne koselige kafeen har i tillegg til en deilig frokostbuffet, også herlige lunsjer. Velg mellom varme og kalde retter, salater, sandwicher, pasta og mye mer. Prisen starter på 38 kroner for den rimeligste bagelen med kremost. Til maten kan du betrakte utstillinger fra kjente og ukjente kunstnere.

Holmenkollen Park Hotel
Kongeveien 26
Har du litt ekstra penger å rutte med bør du ta turen til Holmenkollen. Restauranten «De fem stuer» på Holmenkollen Park Hotel kan trolig skilte med en av Oslos beste lunsjbuffeter. Og i tillegg har hotellet upåklagelig utsikt som du kan nyte sammen med den deilige maten i nasjonalromantiske omgivelser. Men stedet er kanskje heller dit du tar med kjæresten på en søndagslunsj enn å stikke innom for en kjapp matbit i pausen på jobben.

Prince Lunchbar
Prinsens gate 18
Trolig byens beste bagetter. Her får du valuta for pengene, bagettene bugner nærmest over av fyll. Bestiller du en med kylling, kan du forvente deg masse kylling. Bestiller du med roastbiff kan du forvente deg masse roastbiff. Og så videre... Prisene starter på utrolige 49 kroner for en kjempebagett.

Les mer om mat i Nettavisens lunsjspesial.

Bergen

Kafé Knøderen
Lyder Sagens gate 22
Trendy kafé med både øl, kaffe og mat på menyen. Rolig og avslappende på dagtid, men om kvelden stiger temperaturen. Ifølge Vibb-brukeren Sofie er dette stedet hvor du kan spise deg lunsjmett uten å bli middagsblakk.

Vågen Fetevare
Kong Oscarsgate 10

Dette er stedet for lesehester. På Vågen kan du nemlig kjøpe deg en bruktbok og nyte denne sammen med Bergens beste brødskiver. Kaféen ligger i et gammelt skjevt Bergenshus, møblert med bestemorsmøbler, noe som gjør stedet både sjarmerende og litt bohemaktig.

Trondheim

Bær og bar
Innherredsveien 16 A

På Solsiden finner du dette stedet som har både pils, kaffe og lunsj. Store porsjoner til gode priser, gjør dette til en favoritt, og man kan like så gjerne ta lunsjen som en middag. Stedet får pluss for «bærene», her får du nemlig deilige smoothies, juicer og milkshakes, og er været fint kan du sitte ute.

Ramp pub og spiseri
Strandveien 25 A
Her er er det fest om kvelden, men om dagen kan du få servert deilige lunsj- og middagsretter. Her får du økologisk mat og drikke. «Pasta al Diablo», oversatt djevelens pasta, skal visstnok være fantastisk.

Hva er ditt favorittlunsjsted? Tips våre lesere i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.