RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hit reiser du på valentinsdagen

Foto: lunat[ic]arus (Flickr/creative commons)
Tre romantiske restauranter i tre romantiske byer nær deg.

Vil du være litt spontan kan du jo overraske din kjære med en romantisk tur til en storby på vanlentinsdagen. For å hjelpe deg har vi har valgt ut tre byer hvor alt skulle ligge til rette for en romantisk weekend. Hit er det enkelt å skaffe flybilletter og flybillettene er ofte rimelige hvis du er litt fleksibel på avganger. I tillegg har vi plukket ut en spesielt romantisk restaurant som sikrer dere en minneverdig valentinsmiddag med god mat.

Ja vi elsker London!
Det finnes en rekke flyselskaper som konkurrerer om å fly oss til og fra London, dette gjør billettene billige, nær sagt når vi ønsker det. London er byen vi aldri går lei av og her er det alltid noe nytt å oppdage. Så hvorfor ikke legge valentinshelgen hit?

For den romantiske middagen foreslår vi Clos Maggiore, men her må du forhåndsreservere bord, for denne populære restauranten fylles raskt opp. Her kan du spise en romantisk middag med din kjære foran en åpen peis. Adressen er 33 King Street, Covent Garden. Kjøkkenet er åpent fra 17:00 til 23:15 for middag. Får du ikke bord til middagen, så gå heller for en romantisk lunsj. Da er maten like herlig, men billigere. Lunsj er fra 12:00 til 14:15. Clos Maggiore er åpen alle dager, men på søndager stenger restauranten en time tidligere på kvelden. Se restaurantens nettside her.

Priseksempel fra Momondo på London-helg 12. – 14. februar:
Fra Oslo: 1530 kroner
Fra Sandefjord: 713 kroner
Fra Moss: 736 kroner
Fra Bergen: 1792 kroner
Fra Trondheim: 2961 kroner
Fra Stavanger: 1692 kroner

(Prissøket er gjort torsdag 11. februar med reisesøket Momondo og gjelder tur/retur. Vær oppmerksom på at priser og tilgjengelighet kan endre seg).

Finn reisetips om London hos Reiseplaneten.

Gamla Stan
Stockholm er en fantastisk by å tilbringe en langweekend i og består av en rekke øyer, hver med sitt særpreg og stil.

For en romantisk middag på valentinsdagen velger vi oss selvsagt Gamla Stan, nærmere bestemt Brunnsgränd 2. Restauranten heter Le Rouge og tilhører kroimperiet til Melker Andersson og Danyel Couts. Restauranten er i tre plan og i klassisk fransk stil. Kjøkkenet stenger normalt klokken 23:00 og baren klokken 24:00. Det er ikke for ingenting at dette går for å være byens mest romantiske restaurant og bar. Se restaurantens nettside her.

Priseksempel fra Momondo på Stockholm-helg 12. – 14. februar:
Fra Oslo: 1616 kroner
Fra Moss: 1114 kroner

(Prissøket er gjort torsdag 11. februar med reisesøket Momondo og gjelder tur/retur. Vær oppmerksom på at priser og tilgjengelighet kan endre seg).

Finn reisetips om Stockholm hos Reiseplaneten.

Kongens by er en sikker vinner
Det er alltid godt å være norsk i Danmark, og aller best er det i København. Kongens by er hyggelig året rundt. For hvis været er surt og kaldt, er det bare å trekke innendørs. Det finnes så mye å se og beundre, shoppe og delta i at du aldri kjeder deg.

For helgens romantiske middag foreslår vi Le Basilic. Ta med din kjære til et lite stykke Frankrike midt i København. En fire retters valentinsmeny kan du få for cirka 400 kroner, danske sådanne. Kan vi friste med Terrine de foie gras de canard, gelee de porto, oignons rouges confits et salade? Adressen er Gasværksvej 5, Telefon er +45 33 31 83 05 for å reservere bord. Besøk restaurantens nettside her.

Priseksempel fra Momondo på London-helg 12. – 14. februar:
Fra Oslo: 2087 kroner
Fra Trondheim: 2366 kroner

(Prissøket er gjort torsdag 11. februar med reisesøket Momondo og gjelder tur/retur. Vær oppmerksom på at priser og tilgjengelighet kan endre seg).

Finn reisetips om København hos Reiseplaneten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere