*Nettavisen* Nyheter.

Hva med en tur til «Lego Vegas»?

Foto: ©2008 The LEGO Group.

Du kan reise til mer eksotiske steder enn Danmark for å oppleve Legoland.

Legoland er herlig for både barn og voksne, men hva med å droppe Danmark neste gang, Legoland finnes nemlig verden rundt.

Her finner du de billigste flybillettene.

Legoland for London-turistene
London er favorittreisemålet for svært mange. Nå kan du også gjøre besøket enda mer barnevennlig ved å kombinere storbyvisitten med et besøk til Legoland. Windsor Legoland ligger 25 minutter fra Heathrow flyplass og dermed en drøy time fra London sentrum. Sesongen varer fra medio mars til 8. november i 2009. Billettpris for dagskort er cirka 350 kroner for voksne og 250 kroner for barn. Ta tog fra London Paddington eller London Waterloo til Windsor & Eton Riverside. Fra jernbanestasjonene er det også egne busser som går til Legoland.

Få gratis reiseguide om London her.
Finn reisetips om London hos Reiseplaneten.

Legoland for California-turistene
California i USA er populært å besøke. Med byer som San Francisco og Los Angeles tiltrekkes storbyturistene. Men visste du at de også har Legoland her? Du finner temaparken ved kystbyen Carlsbad som ligger 30 minutters kjøring nord for San Diego og halvannen time sør for Los Angeles. Parken er åpen året rundt, fem dager i uken. Dagene parken holder stengt er normalt tirsdager og onsdager.

Få gratis reiseguide om Los Angeles her.
Finn guider til flere reisemål her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jim Moore

Legoland for Tyskland-turistene
Legoland-parken i Günzburg er åpen fra 4. april til 8. november i 2009. Günzburg befinner seg cirka 90 minutters kjøretur fra München, eller like langt fra Stuttgart. Du kan også ta tog eller buss. Har barnet bursdag når du besøker parken er det naturligvis gratis inngang.

I Berlin finnes det dessuten et Legoland Discovery Centre. Dette er et innendørssenter som inneholder firedimensjonal kino, diverse karuseller, modeller bygget av legokunstnere og mye annet. Barna kan selv bygge og lære hvordan Lego lages på disse sentrene. Du finner Lego Discover Centre i Sony Centre som ligger på Potsdamer Platz. Regn med i overkant av 100 kroner i inngangspenger per person. Senteret er åpent alle dager i uken fra 10:00 til 17:00.

Få gratis reiseguide om Berlin her.
Finn reisetips om Berlin hos Reiseplaneten.

Du finner også et Discovery Centre i Duisburg, ved Philosophenweg. Duisburg ligger cirka 70 kilometer nord for Köln.

Det finnes dessuten et Legoland Discovery Centre i Chicago (USA). Adressen er Streets of Woodfield, like ved siden av Woodfield Mall. Det går offentlig transport fra Downtown i Chicago.

Få reisetips om Chicago hos Reiseplaneten.
Delta i konkurranse hos Reiseplaneten og vinn en reise.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag