RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kim Aaknes (Privat)

I limousin fra Oslo til Stjørdal

Sist oppdatert:
Guttegjeng fra Stjørdal svidde av turbudsjettet på fest og fanteri. Nå får de limousinskyss hjem.

- Her ligger vi tilbakelent i behagelige skinnseter med føttene til værs og skåler i champagne, sier Ivar Bjørgen Larson på mobil fra et herskapelig kjøretøy til Bladet.no.

Hjelp fra P4
Vulkanasken fra Island har lammet all flytrafikk i Norge. Dermed var det ikke rart at de fem stjørdalsguttene satt temmelig oppgitte på Gardermoen i formiddag.

- Vi satt og klødde oss i hodet og tenkte på hvordan vi i alle dager skulle komme oss hjem. Vi har vært på skikkelig guttetur med Metallica-konsert og svidd av hele budsjettet på fest og fanteri, sier Ivar Bjørgen Larson fornøyd til Bladet.no.

For nå kan han og de fire kompisene, Eivind Bye, Magnus Haukdal, Jan Olav Thyholt og Kim Aaknes, virkelig smile. Hjelpen dukket nemlig opp fra uventet hold.

- Mens vi satt på flyplassen og forsto at vi hadde trøbbel fikk vi beskjed fra en kamerat hjemme i Stjørdal som tipset oss om en mulighet. Radiokanalen P4 stilte en limousin til disposisjon for de som ønsket og trengte den mest. Da skrev vi en e-post og sendte tvert, sier Larson.

Champagne
Da radiokanalen skulle velge ut finalistene var gjengen blant dem, og i 14-tiden ringte, ifølge guttene, ei særdeles hyggelig dame fra P4 og fortalte at de hadde vunnet limousinturen.

- Det var helt utrolig og vi trodde knapt det var sant, sier Larson.

I 15-tiden rullet den ti meter lange limousinen med sjåfør i standsmessig stil fram til guttene og plukket dem opp.

- Den var lang og fin, ja. Og inni bilen lå det tre flasker champagne, sier Larson til Bladet.no.

- Holder det til hele hjemturen?

- Hehe. Det gjør det sikkert ikke så vi har varslet sjåføren om at han må stoppe på nærmeste pol.

Tåler redusert fredag
De fem guttene har litt forskjellige planer for fredagen, men at alle skal nyte torsdagskvelden, og de åtte-ni timene i limousinen til det fulle er det ingen tvil om.

- Dette er en en-gang-i-livet-opplevelse, så vi tar morgendagen som den kommer. Vi tåler en litt redusert fredag, sier Ivar Bjørgen Larson.

Denne saken er levert av Stjørdalens Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere