RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julestemt tiåring

Foto: Liseberg.se
I år er det jubileum på Liseberg.

Julemarkedet på Liseberg fyller 10 år i år. Det betyr naturligvis en større feiring enn noensinne, bedre artister og flere tilbud.

Gir julestemning
For mange er ikke Göteborg lenger unna enn at man fint kommer seg dit med egen bil i løpet av noen timer. Avstanden fra Oslo er ikke mer enn cirka 30 mil på gode veier. Ellers er det fint mulig å ta fly fra hele Norge. Årsaken til at desember er en spesielt fin tid å reise til Göteborg er naturligvis Liseberg. Parken har nemlig et stort program med alt som skal til for å få deg i julestemning.

Les om reisemål i Sverige hos Reiseplaneten.

Svak svensk krone
Liseberg byr på gammeldags julemarked, store julebord, skøytebane, tilførsel av gløgg og brente mandler, i tillegg til kunsthåndtverksmarkeder og designmarkeder. Her kan du med andre ord more deg med hele familien samtidig som du kjøper noen flotte julepresanger. I tillegg får du mye god underholdning. Handler du også med deg matvarer, drikkevarer og annet med deg hjem fra Sverige, så skal du se at du totalt sett har fått en tur som gleder både lommeboken og deg.

Finn flybilletter og hotell med Nettavisens reisesøk.
Se fotoalbum av Göteborg hos Reiseplaneten.

Show og mat for barn og voksne
Liseberg byr i desember på barneteater med Pippi Langstrømpe, det er allsang med kjente Lotta Engberg og isshow med Team Surprise og Liseberg-kaninene. Så å si alle dagene fra nå til julaften har stort program fra ganske tidlig på dagen til klokken 21:00 på kvelden.

Liseberg har åtte restauranter som alle naturligvis har skikkelige julebord å tilby parkens gjester. Vil du teste ut den svenske vestkystens spesialiteter så anbefaler vi Hamnkrogen restaurant. Her får du tradisjonelle julebordsretter, men også fisk og skalldyr. Har du med barna så er det spesialpriser for alle under 12 år.

Få reisetips om Göteborg hos Reiseplaneten.

Priser og innhold
Inngangspris for voksne og barn over syv år er 70 kroner. Barn under syv år har gratis inngang. Et pass som gir fri tilgang til å benytte vinterattraksjonene så mye som du vil, med unntak av sledeturen, Sälenbackarna og spøkelseshotellet Gasten, koster 160 kroner. Vil du kjøpe enkeltturer koster disse fra 20 til 40 kroner.

Få gratis reiseguide om Göteborg hos Reiseplaneten.

2624

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere