Kunne du tenke deg å feriere på samme sted som de virkelige store kjendisene? Her skal du få fire ferieplasser hvor kjendisfaktoren er høy, og som du også kan besøke.

SØK: De billigste flybillettene finner du her.

Como-sjøen i Italia
Como-sjøen ligger ikke mer enn cirka 50 km fra motebyen Milano og området rundt innsjøen tiltrekker seg en rekke Hollywood-kjendiser. Vi kan raskt nevne Matt Damon og Katie Holmes. Og George Clooney har sitt eget hus her. De små sjarmerende landsbyene rundt Como-sjøen er også ypperlige feriesteder for vanlige norske familier. Og du behøver absolutt ikke bli ruinert for å bo her en ukes tid, selv om det også er mulig hvis du velger fra øverste hylle.

Få gratis reiseguide om Milano her.
Sjekk informasjon og priser om hoteller i Como.

St. Tropez i Frankrike
St. Tropez er stedet hvor de vakre og kjente møtes og hvor yachtene i havnen er større enn huset ditt. Stedet ble for alvor et kjendistrekkplaster etter at Brigitte Bardot møtte pressen sommerbrun på stranden. I dag derimot kan du møte Beyonce, Paris Hilton, Bono og familien Beckham blant mange andre. St. Tropez ligger kun drøye 10 mil sør for Nice, en populær ferieby som er kjent og kjær for mange nordmenn.

Få gratis reiseguide om Nice her.
Se tips med leiebil fra Nice hos Reiseplaneten, med blant annet kjøreruter og kart.

Dubai
Beckham-familien har også feriebolig i Dubai. Og denne ørkenstaten som har satt verdensrekord i å sette opp det ene mer fantastiske byggverket enn det andre, er også blant favorittstedene til Robbie Williams, Pamela Anderson og Brad Pitt med kone Angelina Jolie. Med tanke på temperaturen i Dubai om sommeren så anbefaler vi at du venter med ferien hit til nærmere jul. Eller hvorfor ikke ta nyttårsaften i Dubai? Da kan du jo bo på samme hotell som vakre Claudia Schiffer som avslører at hun rimelig uoriginalt har fantastiske Burj Al Arab i Dubai som sitt favoritthotell.

Få gratis reiseguide om Dubai her.
Se klimatabeller om Dubai hos Reiseplaneten.
Les mer om Burj Al Arab hos Reiseplaneten.

Mallorca og Palma by
Selv om Claudia Schiffers favoritthotell er i Dubai så har hun fortalt til flere kilder at hennes favorittrestaurant ligger i Palma by på Mallorca. Du finner denne spanske restauranten i gaten Passatge Santa Catalina de Sena 4. Ring gjerne 0034 971 71000 for å gjøre en reservasjon.

Mallorca tiltrekker seg kjendiser som lys gjør med møll. Noen blir også så glad i øya at de skaffer seg store hus, slik som for eksempel Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. Og blir du forbikjørt når du er ute med leiebil på Mallorca, så kan det godt være en av formel-1 sjåførene, da flere av disse tilbringer fritiden her.

Få gratis reiseguide om Palma her.
Mer informasjon om Mallorca og gratis reiseguide hos Reiseplaneten.

SØK: De billigste flybillettene finner du her.