*Nettavisen* Nyheter.

Norges beste reiseblogg

Vinnerne lager et bildealbum med sine favoritter etter hvert land. Foto: Beck og Bjørnback

Norges beste reiseblogg 2010 er kåret og vinneren er ...

19.10.10 18:50

– Dritbra! Nå blei jeg skikkelig glad. Tusen hjertelig takk, utbryter den ene halvparten av duoen som står bak Norges beste reiseblogg 2010 da vi ringer.

Nettavisen har i samarbeid med reisemagasinet Reiser & ferie og reisebyrået Ticket kåret Norges beste reiseblogg 2010. I fem måneder har bloggere i det ganske land skrevet så tastaturet ryker og juryen har lest fantastiske historier fra hele verden. Nivået på bloggene har vært svært høyt og jurymedlemmene har hatt nok å kose seg med gjennom våren og sommeren.

Likevel ble juryen enstemmig enige om vinneren.

– Det er kommet inn mange gode, men svært forskjellige bidrag i konkurransen. Noen har vært nyttige, velskrevet og inspirerende, andre har vært visuelt flotte, morsomme og med høyt engasjement. Men helhetlig sett synes vi vinneren skiller seg ut, sier juryrepresentantene.

Hederlig omtale går til DISSE BLOGGERNE

Årets vinner ble bloggen Beckbackbackpack.blogspot.com som er skrevet av Kjersti Beck og Per-Erik Bjørnback. Juryen falt for bloggens helhetlige inntrykk i alt fra design til formidlingsevne og reisetips.

Slik lager du DIN EGEN REISEBLOGG

– Bloggen er velskrevet og morsom, har et flott og enkelt design, mange og gode bilder og innlegg i tillegg til at bildene er godt organisert. Bloggen gir reiselyst og er til nytte for leseren med blant annet beskrivelse og terningkast av overnattingssteder og morsomme innslag, som Mojito-guide på Cuba.

Beck og Bjørnback besøkte 16 land i løpet av ni måneder, og delte opplevelsene sine med familie, venner og alle andre som ønsket å lese.
De heldige vinnerne får et gavekort fra Ticket på 10.000 kroner.

– Vi er invitert i bryllup i Mexico i påsken, så det er jo en tanke å bruke premien på den reisen, forteller Beck.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.