Norges beste spahoteller

Spaferie er i vinden som aldri før, og i Norge er utvalget stort og bra. Se oversikten over noen av de beste spahotellene her.

23.06.08 15:06

Dr. Holms Hotel og Spa
Dr. Holms er det perfekte hotellet for å kombinere ski og spa. Hotellet ligger rett ved alpintanlegget på Geilo og har en spaavdeling på hele 1000 kvadratmeter. Spaanlegget er det første Shiseido-spa i Norden, og behandlingene er basert på østens kunnskap og vestens filosofi.

Hotellet tilbyr pakkepriser med overnatting og helpensjon, og har skreddersydde tilbud for menn, par og seniorer.

Dagpakker koster fra 2290 kroner

Spaopphold koster fra 1655 kroner

Besøk Dr. Holms Hotel og Spa her.

Vestlia Resort
Vestlia Resort ligger på Geilo, og er også et bra alternativ for å kombinere skiferien med et avslappende spa-opphold. Er du ingen skientusiast kan du bruke tiden på trening som core, magedans og pilates i hotellets treningssenter.

Prøv ut ungarsk leireinnpakning, tyrkisk saltskrubb eller en luxusmassasje. Behandlingsutvalget er stort, og det finnes også et dobbelt behandlingsrom hvor du kan nyte en massasje sammen med kjæresten eller en venn.

Behandlinger fra 450 kroner

Dagpakker fra 1190 kroner

Besøk Vestlia Resort her.

Quality Spa og Resort Kragerø
Hotellet stod ferdig i 2007 og har et spaanlegg med morderne design og naturlige råmaterialer. Behandlingsmenyen er utformet sammen med Dermalogica som er basert på termalterapiens historie.

Her kan du slappe av mens du nyter utsikten til Kragerøs flotte skjærgårdslandskap eller tar en økt med den trendy treningsformen kinesis.

I 2009 vi en helt ny behandlingsmetode stå ferdig, termospa er et spakonsept som utnytter vinterens særegne stemning og klima til en sanselig opplevelse.

Behandlinger fra 200 kroner.

Dagpakker fra 1500 kroner.

Besøk Quality Spa og Resort Kragerø her.

Quality Spa og Resort Holmsbu
En time utenfor Oslo ved Drammensfjorden ligger hotellet i skjønne omgivelser. Med innendørs og utendørs svømmebasseng, badstu med fjordutsikt og treningsstudio på 265 kvadratmeter er det nok å ta seg til.

Akkurat som søsterhotellet i Kragerø er behandlingsteknikkene utviklet i samarbeid med Dermalogica.

Behandlinger fra 200 kroner.

Dagpakker fra 1500 kroner.

Besøk Quality Spa og Resort Holmsbu her.

Holmen fjordhotell spa
På hotellet i Asker kan du komme i form med fyskisk og mental trening i fitnessavdelingen i kombinasjon med spa-behandlinger og pleie i hotellets badstu, dampbad, kaldkulp, svømmebasseng og boblebad.

Hotellet ligger rett ved strandkanten og har i tillegg en privat badeavdeling for grupper på 10 til 25 personer.

Behandlinger fra 450 kroner

Spa-opphold fra 1300 kroner

Besøk Holmen Fjordhotell her.

Rondane spa
Dette er Norges første fjellspa og er plassert ved idylliske Rondane Nasjonalpark i Gudbrandsdalen. Her er det er vanlig å kombinere spa og fjellturer. Det tilbys det meste innen ansikts- og kroppsbehandlinger, og de har mye som er spesialtilpasset for menn.

Fra august til oktober når høstfargene melder sin ankomst er det høysesong her, og du må regne med å betale litt mer enn ellers i året.

Behandlinger fra 490 kroner

Spa-opphold fra 2195 kroner

Besøk Rondane Spa her.

Solstrand Hotel og Bad
Interiøret i spa-avdelingen på Solstrand er inspirert av hotellets naturlige omgivelser på vakre Os utenfor Bergen. Her er det rennende vann i alle glassflater og lyssjakter ut mot fjorden. Kun naturmaterialer som stein, tre, glass og bronse er brukt her.

Prøv en sjokoladebehandling, et urtebad eller nyt fasiliteter som svømmebasseng, terapibad, dampbadstu og kaldtvannskulp.

Solstrand hat blitt kåret til årets Spa hotell og resort av The Professional Spa, Health and Beauty Event i 2008.

Behandlinger fra 460 kroner

Besøk Solstrand Hotel og Bad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag