RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk designhotell hylles i «Wallpaper»

Sist oppdatert:
Det nyåpnede designhotellet Grims Grenka har blitt kåret til et av verdens 50 beste forretningshoteller av designbibelen «Wallpaper».

«Wallpaper» er kjent som et av verdens viktigste magasin innen design. I sin reise jorden rundt for å kåre verdens 50 beste forretningshoteller la magasinet sin elsk på det nyåpnede designhotellet Grims Grenka i Oslo. Hotellet er det eneste i Norden på denne listen.

- Å komme i Wallpaper er det ultimate for et designhotell, uttaler Atle Hovde som både er hotelldirektør og konseptutvikler, ifølge Boarding.no.

Internasjonal oppmerksomhet
Grims Grenka tok imot sine første gjester 3. mars i år. Hotellet er med i hotellkjeden First Hotel, og det første norske hotellet som har blitt medlem av den eksklusive hotellkjeden DesignHotels.

Grims Grenka har fått svært mye oppmerksomhet i både nasjonal og internasjonal presse siden åpningen. Og dette er andre gangen hotellet har blitt nevnt i «Wallpaper».

- Det er helt utrolig morsomt med den oppmerksomheten vi har fått. Det er veldig hyggelig og ikke minst anerkjennende for det arbeidet vi har gjort med å skape Grims Grenka, sier hotelldirektør Atle Hovde til Boarding.no.

Tredje best
I tillegg til prisen for et av verdens 50 beste forretningshotell, har Grims Grenka tidligere blitt kåret til verdens tredje beste nye hotell innen luksussegmentet, og restauranten Madu verdens tredje beste restaurantdesign i den samme kåringen utført av «The International Restaurant & Hotel Awards».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere