En av de stiligste hotellkjedene du kan bo på uten å ruinere deg selv er 25 hours. Hva den ekstra timen er for noe får du finne ut selv, men du slipper helt klart å betale for den, med tanke på de hyggelige prisene kjeden tilbyr.

Blanding av luksus og det spartanske
Er du en person som legger noe positivt i ord som urbant og kosmopolitisk, så er 25 hours antakelig hotellkjeden for deg. Her møter du en urban stil kombinert med sjenerøsitet og folkelighet. Blandingen av luksus og det spartanske kommer tydelig fram, og kontrastene gjør oppholdet minneverdig. 25 Hours er både røft og koselig, og helt klart et verdig valg for din kommende storbyferie i Hamburg eller Frankfurt.

Levis i Frankfurt
Besøker du 25 hours i Frankfurt, så tar du samtidig turen inn i olabukseland. For elsker du jeans så er det dette hotellet som gir deg våte drømmer. Her brukes Levi's bukser, T-shirts, støvletter og plakater som rekvisitter og dekor. Jeanshimmelen har aldri vært nærmere. Og Chez IMA som den nye restauranten til 25 Hours i Frankfurt heter, serverer deg naturligvis de herligste hamburgere, og mye annet. Rommene kan du bestille i størrelsene M, L og XL. Og i farger og interiør som kan beskrives som classic, casual cool og stone washed eller crisp.

Du finner Levis-hotellet til 25 Hours i kort avstand fra hovedjernbanestasjonen i Frankfurt. Adressen er Niddastraße 58. Les mer om 25 Hours by Levis hos Hotels Combined.

Goldman i Frankfurt
25 Hours har også et annet hotell i Frankfurt, nemlig Goldman i Hanauer Landstraße 127. Goldman 25 Hours har 49 rom over 7 etasjer, hvor hver etasje har sitt eget tema. IHome, flatskjerm, Internettilgang og rom som er individuelt dekorert og møblert, er med på å gjøre opplevelsen unik hver gang du besøker hotellet. Her er friske farger og inspirasjon hentet fra kulturer over hele verden. Og med beliggenhet i Hanauer Landstraße 127 får du kort vei til puber og restauranter. Les mer om Goldman 25 hours i Frankfurt hos Hotels Combined.

Les mer om Frankfurt og få gratis reiseguide hos Reiseplaneten.

Mini i Hamburg
Hvem digger ikke designikonet Mini Cooper? I alle fall er det ekstra grunn til å være glad i denne bilen nå, i alle fall hvis du besøker hotellet 25 Hours i Hamburg i sommer. Med Mini-kampanjen får man i minipriser, det vil si reis to og betal for en. 25 Hours i Hamburg byr på 128 rom, alle i en stilig retrostil. Alle rom har ihome musikksystem som gjør at du kan koble til din egen iPod for å høre din egen favorittmusikk. Rommene er ellers selvsagt individuelt designet og vi kan garantere en behagelig overnatting og nye krefter til å møte morgendagen i denne nest største byen i Tyskland. Adressen til 25 Hours i Hamburg er Paul-Dessau-Strasse 2, vest for Reeperbahn og St. Pauli, ikke langt fra Volkspark. Les mer om 25 Hours Hamburg hos Hotels Combined.

Få gratis reiseguide om Hamburg her.